Palivo i nákup: v Košiciach na OMV vybavíte všetko už pri stojane

20.02.2023 00:00
omv, pr nepouzivat Foto:
  • Za palivo i služby sa v Košiciach bude dať platiť kartou bez potreby navštíviť predajňu
  • Od stojana si možno objednať a zaplatiť aj najobľúbenejšie produkty

Bez hotovosti a bez čakania – OMV v Košiciach prichádza s inováciou, ktorá zastávku na čerpacej stanici spraví ešte pohodlnejšou. Zákazníci teraz môžu zaplatiť kartou za palivo i služby priamo na mieste bez toho, aby museli vchádzať do predajne. Novinka sa týka všetkých čerpacích staníc OMV v Košiciach.

Foto: reefe
omv, pr nepouzivat

Na všetkých košických čerpacích staniciach OMV tak zákazník môže za tankovanie zaplatiť priamo na výdajnom stojane platobnou kartou, využiť však môže i Routex kartu. Zákazníci neprídu ani o svoje body – stačí načítať virtuálnu či plastovú OMV SMILE & DRIVE kartu. Načerpanie paliva sa tak výrazne zrýchli.

Jednoduchší je aj nákup občerstvenia. Na piatich košických čerpacích staniciach OMV bude na jednom stojane umiestnený veľký dotykový displej, na ktorom si zákazníci popri tankovaní môžu vybrať z najobľúbenejších produktov a priamo za ne zaplatiť.

Foto: reefe
omv, pr nepouzivat

Kartou sa už dá platiť aj za služby starostlivosti o vozidlo. Platobný terminál je na košických čerpacích staniciach umiestnený priamo pred umyvárkou, takže zákazník už nemusí chodiť do predajne.

Platba kartou – aj bezkontaktná – je k dispozícii aj v samoobslužných boxoch a pri vysávačoch. Odpadá tak hľadanie mincí v presnej hodnote či rozmieňanie peňazí v predajni. Všetky terminály v rámci služieb starostlivosti sú vybavené aj snímačom OMV SMILE & DRIVE kariet.

Foto: reefe
omv, pr nepouzivat

„Pokiaľ sa táto služba stretne s pozitívnym hodnotením u zákazníkov, tak budeme zvažovať jej implementáciu aj na ostaných čepracích staniciach,“ dopĺňa Miriam Fellingerová, retail manažérka OMV Slovensko.

Viac informácií na: www.omv.sk

Foto: reefe
omv, pr nepouzivat
Foto: reefe
omv, pr nepouzivat
chyba