Zlodej vám auto neukradne ani s originálnym kľúčom. Toto zabezpečenie mu v tom zabráni

Na trhu existuje množstvo zabezpečení na ochranu auta. No len VAM system ho dokáže ochrániť za každých okolností.

26.10.2022 00:00
VAM system, pr, nepouzivat

Rušička GPS signálu, prístroj na predĺženie signálu štartovacieho kľúča či skener kódov. To sú 3 najpopulárnejšie zariadenia, ktoré dnešní zlodeji radi používajú. Vďaka nim dokážu otvoriť vozidlo a odísť s ním preč v priebehu pár desiatok sekúnd.

Tento problém sa netýka len lacnejších modelov áut. Rovnako ohrozené sú aj prémiové značky. Napriek tomu, že technológie v nich sú na pokročilejšej úrovni, na šikovných zlodejov sú prikrátke. Pozrite si video, v ktorom vozidlo značky Mercedes zmení majiteľa v priebehu jednej minúty.

Ako ochrániť vozidlo na 100 %?

Najspoľahlivejším spôsobom je inštalácia dodatočného zabezpečenia. Ideálne takého, ktoré funguje na elektromechanickom princípe. Jedným z nich je práve VAMPIRE Lite od VAM System. Toto zabezpečenie bolo postavené na technológii, ktorú za 20 rokov nikto neprekonal.

VAMPIRE Lite je 7-cestný imobilizér, ktorý pod mechanickou kombináciou dokáže vo vozidle naraz blokovať až 7 jeho častí. Či už je to spojkový pedál, motor, batéria či palivová sústava. Kým je špeciálny bezpečnostný kľuč vytiahnutý z auta, šanca zlodeja na úspech je takmer nulová. Vyššia pravdepodobnosť je, že vyhrá v lotérii.

VAM system, pr, nepouzivat

Systém bol navrhnutý tak, aby k odcudzeniu vášho vozidla nepomohli ani zariadenia ako rušička signálu, skener kľúča či čítačka kódov. Zlodeji nepochodia ani v prípade, ak vymenia spínaciu skrinku, riadiacu jednotku motora či použijú duplikát kľúča.

VAMPIRE Lite je možné rozšíriť o modul VAM Akustik, vďaka ktorému bude váš automobil zabezpečený aj proti ďalším technikám kradnutia auta ako: naloženie, ťahanie, tlačenie, zdvíhanie, nakláňanie, krádež kolies, vniknutie do motorovej časti, vniknutie do interiéru vozidla či do batožinového priestoru.

VAM system, pr, nepouzivat

Inštalácia VAMPIRE Lite netrvá dlhšie ako 4 hodiny a montážne dielne nájdete na piatich miestach v rámci celého Slovenska. Bližšie informácie o mieste, čase a cene inštalácie nájdete na tomto odkaze.

chyba