ŠKODA Plus prináša jazdené autá s garanciou pôvodu, technického stavu a kvality

21.09.2022 00:00
Skoda auto, pr, nepouzivat
  • Program ŠKODA Plus ponúka slovenským motoristom možnosť kúpiť si jazdené auto s preverenou históriou a garanciou
  • Vozidlá v programe spĺňajú prísne kritériá kvality a sú zárukou dlhého a spokojného užívania bez obáv z neznámeho pôvodu
  • Program ŠKODA Plus kultivuje predaj jazdených vozidiel a štartuje u 18 autorizovaných predajcov značky ŠKODA

Značka ŠKODA spúšťa v sieti svojich autorizovaných predajcov ŠKODA na Slovensku program ŠKODA Plus na predaj jazdených vozidiel s garanciou pôvodu. Všetky autá spĺňajú prísne kritériá kvality a sú tak zárukou dlhého a spokojného užívania bez obáv z neznámeho pôvodu alebo zlého technického stavu. Zákazníci, ktorí sa rozhodnú pre automobil z programu ŠKODA Plus, sa môžu spoľahnúť na certifikát kvality, široký výber vozidiel, rýchle vybavenie formalít či výkup doposiaľ používaného auta za férových podmienok. Automobily v ponuke sú navyše podporené aj kvalitným servisným zázemím značky ŠKODA a výhodným značkovým financovaním prostredníctvom ŠKODA Financial Services.

Skoda auto, pr, nepouzivat

„Program ŠKODA Plus, ktorý sme spustili, je predajný systém jazdených vozidiel u autorizovaných predajcov značky ŠKODA na Slovensku. V rámci neho sú v ponuke, okrem modelov ŠKODA, aj vozidlá iných značiek, a to rozdelené podľa veku do troch rôznych kategórií. Na všetky ponúkané autá sa vzťahujú rozsiahle zákaznícke výhody, mimo iného aj to, že garantujeme ich pôvod a technický stav,“ vysvetľuje riaditeľ ŠKODA AUTO Slovensko Jaroslav Hercog. Samostatnou kategóriou sú Ročné vozidlá, čo sú automobily, ktoré sú ešte v zákonnej záruke od výrobcu. „Týmto certifikovaným programom chceme kultivovať trh s jazdenými autami a prispieť k dobrému kreditu a renomé biznisu s jazdenými vozidlami,“ dodáva. Novinkou je taktiež aktualizovaná webová stránka skodaplus.sk, ktorá slúži jednak na predaj, ale aj na výkup vozidiel. „Tu stačí jednoducho len zadať VIN auta, fotografie a vybrať si oblasť alebo priamo predajcu, kde by ste chceli svoje auto predať. Do 24 hodín by ste mali dostať ponuku na výkup vozidla,“ približuje J. Hercog.

V rámci programu ŠKODA Plus je možné získať jednak zánovné vozidlá značky ŠKODA do veku 18 mesiacov či nájazdu do 30 tisíc kilometrov, so zárukou a stavom podobným novému vozidlu ako i staršie jazdené vozidlá rôznych značiek s garanciou pôvodu a technického stavu. Spoločným menovateľom ponúkaných vozidiel u certifikovaných predajcov, ktorých je aktuálne 18 po celom Slovensku, sú prísne kritéria kvality a záruka dlhého a spokojného užívania bez obáv z neznámeho pôvodu alebo zlého technického stavu. Na každom aute je certifikovaným mechanikom vykonaná viac ako 100 bodová kontrola stavu vozidla. V nasledujúcich mesiacoch pribudnú ďalší autorizovaní predajcovia, ktorí sa zapoja do programu.

Skoda auto, pr, nepouzivat

Nemusí byť vždy nové

Pokiaľ si zákazník kupuje nové vozidlo značky ŠKODA, právom očakáva najvyššiu kvalitu, spoľahlivosť a bezpečnosť. Rovnako tak perfektný servis a služby spojené s užívaním vozidla. S programom ŠKODA Plus sa teraz zákazníci budú môcť spoľahnúť na tieto výhody aj v prípade jazdených vozidiel, zakúpených od partnerov programu ŠKODA Plus.

Všetky vozidlá zaradené do tohto programu spĺňajú prísne kritériá kvality a sú ponúkané s celým radom zákazníckych výhod a predovšetkým kvalitným servisným zázemím predajcov vozidiel ŠKODA.

Tri vekové kategórie vozidiel

V rámci programu ŠKODA Plus sú ponúkané vozidlá rozdelené do troch základných skupín, podľa ich veku. Ročné vozidlá zahŕňajú automobily značky ŠKODA s vekom maximálne 18 mesiacov a nájazdom do 30 tisíc kilometrov. Ide o zánovné, málo jazdené vozidlá v perfektnom stave, ešte v záruke. Kategória Vyskúšaných jazdených vozidiel zahŕňa jazdené vozidlá všetkých značiek do veku 5 rokov spĺňajúcich prísne kvalitatívne kritériá. Vozidlá majú jasný pôvod a históriu doloženú certifikátom. Vozidlá s vekom nad 5 rokov je možné nájsť v kategórii Jazdené vozidlá, pričom stále ide o dôsledne vyberané autá, pripravené a skontrolované autorizovaným servisným partnerom značky ŠKODA. Autá preverujú certifikovaní mechanici, ktorí v rámci každého auta kontrolujú viac ako 100 položiek.

Skoda auto, pr, nepouzivat

Výhody ŠKODA Plus

Zákazníci, ktorí sa rozhodnú pre automobil z programu ŠKODA Plus, sa môžu spoľahnúť na certifikát kvality, široký výber vozidiel, rýchle vybavenie formalít či výkup doposiaľ používaného vozidla za férových podmienok. A aby bola kúpa ešte jednoduchšia, je možné pri kúpe týchto vozidiel využiť mimoriadne priaznivé podmienky financovania a poistenia prostredníctvom ŠKODA Financial Services. To všetko v príjemnom prostredí siete predajní patriacich do programu ŠKODA Plus.

Viac je možné nájsť na: www.skodaplus.sk

chyba