Ako z vášho VW vyťažiť maximum

Čítanie návodov nie je práve populárny šport. Volkswagen sa to rozhodol majiteľom svojich áut uľahčiť miniseriálom na YouTube.

06.09.2022 10:00
vw, pr nepouzivat

Slovenský importér automobilov Volkswagen robí maximum pre to, aby zákazníci naplno spoznali všetky vlastnosti svojich áut a vedeli si ich tak užiť na maximum aj bez toho, aby dopodrobna študovali návod na obsluhu. Na YouTube má vlastný kanál, kde nájdete množstvo videí s originálnym obsahom. Medzi tie najcennejšie patria práve technologické videá, vysvetľujúce, ako fungujú rôzne technológie, ale aj tipy, rady a návody, ktoré vám buď prinesú nový pohľad na funkcionalitu vášho VW, alebo vám poradia v situáciách, s ktorými sa motorista bežne stretáva. Napríklad s výmenou defektu alebo výmenou stieračov.

Najnovšie sa na YouTube kanáli Volkswagen Slovensko objavili dve videá: jedno dáva praktické rady a tipy tým, ktorí majú svoj Volkswagen vybavenú automatickou dvojspojkovou prevodovkou DSG a chcú s ňou mať dlhé a bezstarostné spolužitie.

Druhé video popisuje funkcie, o ktorých nemusí mnoho motoristov vedieť a pritom dokážu uľahčiť každodenný život s autom. Týka sa to napríklad viditeľnosti pri parkovacích manévroch: ako aktivovať automatické sklápanie zrkadielok pri zaradení spiatočky? Čo ak mám zašpinenú cúvaciu kameru? Ako zabrániť vniknutiu rôznych pachov do interiéru vozidla? A mám sa báť, že si moje dieťa pri zatváraní elektricky ovládaného okna ublíži, ako do štrbiny strčí ruku? To všetko sa dozviete v krátkych a výstižných videách, ktoré slúžia zároveň ako návod.

Podobné videá budú na kanál len pribúdať, takže ak ste tak ešte neurobili, odporúčame vám odoberať novinky zo všetkých sociálnych sietí spoločnosti Volkswagen Slovensko a zároveň sledovať aj stránku www.volkswagenblog.sk, aby vám neušli žiadne novinky či zaujímavé informácie zo sveta Volkswagenu.

vw, pr nepouzivat
chyba