Trápi vás zvyšovanie cien? So servisnými balíkmi od ŠKODA AUTO Slovensko vás to už trápiť nemusí

Servisné balíky ŠKODA – záruka kvalitného servisu s garanciou ceny až na 5 rokov.

07.09.2022 00:00
Skoda Aftersales, pr, nepouzivat

Výdavky spojené s údržbou vozidla nikdy neprichádzajú vhod a sú väčšinou nepríjemnou záležitosťou. Ale s predplateným servisom nemusíte nikdy plánovať, kedy si môžete dovoliť návštevu servisu ŠKODA. A vôbec si nemusíte robiť starosti ani s infláciou. Zvyšovanie cien energií a potravín v domácnosti síce nevieme ovplyvniť, ale vieme vám zabezpečiť pokojný spánok, pokiaľ ide o servisné náklady na vaše vozidlo. Rast cien náhradných dielcov a práce sa vás pri servisnom balíku viac netýka.

„Naše vozidlá sa vždy vyznačovali skvelým pomerom ceny a výkonu, ale aj ekonomickou prevádzkou, vďaka čomu sa stali mimoriadne populárnymi u mnohých Slovákov. Už niekoľko rokov tvoria modely značky ŠKODA až pätinu novo registrovaných vozidiel u nás. Teraz ponúkame servisné balíky, vďaka ktorým je prevádzka týchto vozidiel ekonomicky ešte výhodnejšia a ich zostatková hodnota sa zvyšuje,“ vysvetľuje Róbert Hukel zo spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko a dodáva: „Vďaka našim profesionálne vyškoleným pracovníkom, prvotriednej servisnej sieti ŠKODA a vysokokvalitným ŠKODA Originálnym dielcom má zákazník zaručenú tú najlepšiu starostlivosť o svoje vozidlo.“

Vozidlá značky ŠKODA typicky charakterizuje priaznivý pomer ceny, úžitkovej hodnoty a nákladov na prevádzku. Aj to sú dôvody, prečo je značka ŠKODA na slovenskom trhu dlhodobo najobľúbenejšou v segmente osobných vozidiel.

Skoda Aftersales, pr, nepouzivat

V čase ekonomickej neistoty je servisný balík, čiže predplatený servis, ďalšou pridanou hodnotou pre zákazníka, ako z dlhodobého hľadiska ušetriť majiteľom nových či jazdených vozidiel nemalé financie. Značka ŠKODA ponúka pre svojich zákazníkov 3 typy servisných balíkov:

  • Servisný balík BASIC pre nové vozidlá,
  • Servisný balík PROFESSIONAL pre nové vozidlá,
  • Servisný balík BASIC pre jazdené vozidlá.

Servisné balíky BASIC pokrývajú náklady spojené so základnou údržbou vozidla, a to presne podľa predpisov výrobcu, s jasne definovanými úkonmi a materiálom. V prípade, že zákazník preferuje bezstarostný život s novým vozidlom, tak je pre neho ideálnou voľbou Servisný balík PROFESSIONAL. Tento balík pokrýva navyše aj náklady na výmenu komponentov, ktoré podliehajú opotrebeniu pri bežnej prevádzke.

So servisnými balíkmi na nové vozidlá tak zákazník získava bezstarostnú prevádzku auta na 5 rokov s limitom nájazdu až na 150 000 kilometrov. Servisný balík pre jazdené vozidlá je v ponuke na 4 roky s nájazdom 60 000 kilometrov od stavu pri zakúpení balíka.

Okrem istoty, že vaše vozidlo bude vždy v rukách odborníkov, ktorí používajú ŠKODA Originálne dielce, ďalšou výhodou servisných balíkov je taktiež možnosť využiť služby u každého zo 74 autorizovaných servisov ŠKODA po celom Slovensku. Servisný balík sa viaže na konkrétne vozidlo, vďaka čomu bude aj pri zmene majiteľa možné predplatený servis naďalej využívať až do skončenia jeho platnosti. Ak máte vozidlo vybavené systémom Connect, získate k vozidlu aj digitálny certifikát histórie vozidla.

Viac informácií o servisných balíkoch ŠKODA, vrátane výpočtov pre jednotlivé vozidlá, je možné nájsť na: www.skoda-auto.sk/…visne-baliky

chyba