Táto jedna značka áut sa na Slovensku kradne najviac. Ako ju ochrániť pred zlodejmi?

Policajný zbor SR zverejňuje každý rok štatistiky krádeží vozidiel. Stále platí, že najpredávanejšie značky u nás sú aj nakradnutejšie.

30.08.2022 08:33
1ilustracka

Pri kúpe nového automobilu treba brať do úvahy mnoho aspektov. Jeho veľkosť, využitie, funkcie, technológie, výbavu a hlavne cenu. Po zvážení všetkých pre a proti sa ľudia najčastejšie rozhodujú pre modely značky Škody.

Automobilka z Mladej Boleslavi sa už dlhodobo umiestňuje na prvých priečkach v predajnosti. No ovláda aj inú nelichotivú štatistiku. Pravidelne patrí medzi najkradnutejšie značky u nás. Aj najnovšie štatistiky za prvý polrok tohto roka zverejnené políciou hovoria jasnou rečou.

vam system, pr nepouzivat

Počet ukradnutých vozidiel na Slovensku jednotlivých značiek za prvý polrok 2022: Zdroj: PZ SR, aktuality.sk

Poradie Značka Počet
1. Škoda 149
2. Volkswagen 31
3. FIAT 28
4. Renault 23
5. Opel 21
6. Peugeot 17
7. Hyundai 16
8. Citroën, Mercedes 13/13
9. Audi, Ford 12/12
10. BMW 10
vam system, pr nepouzivat

Urobte z najkradnutejšej značky neukradnuteľnú

Ak nechcete prísť jedného dňa k svojmu parkovaciemu miestu a zistiť, že vaše auto už nie je vaše, siahnite po dodatočnom zabezpečení. Najlepšie takom, ktoré ho ochráni mechanicky a zároveň elektronicky. Jedným z takýchto zabezpečení je VAMPIRE Lite od slovenského výrobcu VAM systém.

VAMPIRE Lite predstavuje najmodernejšiu verziu zabezpečovacieho systému postavenom na technológii, ktorú žiaden zlodej neprekonal takmer 30 rokov. Tento 7-cestný imobilizér dokáže pod mechanickou kombináciou naraz blokovať až 7 častí auta, čím zaručí jeho 100 %-nú ochranu pred akýmkoľvek spôsobom krádeže.

vam system, pr nepouzivat

Či už máte Škodu, Volkswagen alebo automobil akejkoľvek inej značky, nedajte zlodejom žiadnu šancu na úspech. Nainštalujte si VAMPIRE Lite a spite pokojne. O nezáväznú cenovú ponuku môžete požiadať na tomto mieste.

vam system, pr nepouzivat
chyba