Až tretina ukradnutých áut sa nikdy nenájde. Takto sa nestanete obeťou autičkárov

Na Slovensku sa každý rok ukradne cez 1000 automobilov. Slovenskej polícii sa pomerne dobre darí v objasňovaní týchto trestných činov, no sú aj prípady, kedy vozidlá zmiznú bez stopy.

16.08.2022 00:00
VAM, pr, nepouzivat

Značky Škoda a Volkswagen patria medzi najpredávanejšie v našich končinách. Aj to je dôvodom, prečo už dlhodobo vyhrávajú rebríčky v nelichotivých štatistikách o počte ukradnutých modelov. Niekedy sa vrátia do rúk pôvodným majiteľom, inokedy sa ich už nepodarí vypátrať. Častokrát totiž končia ako náhradné diely v balkánskych krajinách.

Preto, ak sa nechcete stať obeťou autičkárov, investuje do dodatočného zabezpečenia vášho vozidla. Ideálne takého, ktorého technológia bola overená časom a samotnými zlodejmi.

VAM, pr, nepouzivat

Jedným z nich je slovenské dodatočné zabezpečenie vozidiel s viac ako 20 ročnou históriou VAMPIRE Lite. Za túto dobu sa žiadnemu zlodejovi nepodarilo odcudziť ani jedno auto s týmto nainštalovaným systémom. A to sa o to pokúšali cez 500-krát!

Prečo je VAMPIRE Lite postrachom zlodejov? Odpoveď sa skrýva v jeho architektúre. Tento 7-cestný imobilizér dokáže vo vozidle pod mechanickou kombináciou naraz blokovať až 7 jeho častí, čím zaručí jeho 100 percentnú ochranu pred akýmkoľvek spôsobom krádeže.

VAM, pr, nepouzivat

Zlodejom nepomôžu ani najnovšie technológie či nástroje ako čítačky kódov alebo rušičky GPS signálu. Zlodeji by pri VAMPIRE Lite nepochodili dokonca ani s originálnou kópiou štartovacie kľúča.

Inštalácia VAMPIRE Lite netrvá dlhšie ako 4 hodiny, pričom zaplatíte len poplatok za montáž, nič viac. Systém je navrhnutý tak, že si nevyžaduje žiadne aktualizácie, servisovanie, ani mesačné poplatky. Preto neváhajte a požiadajte o nezáväznú cenovú ponuku pre váš model auta na www.vam-system.sk .

VAM, pr, nepouzivat
chyba