Toto dodatočné zabezpečenie vozidla dodnes nikto neprekonal. Čím to je?

Prídete autom do cieľa, vypnete motor, vyberiete špeciálnu krabičku a vaše auto je 100 % chránené. Dokonca natoľko, že vám ho zlodej neukradne ani s originálnym štartovacím kľúčom. Čo robí VAMPIRE Lite unikátnym?

13.07.2022 00:00
VAM system, pr, nepouzivat

Na Slovensku sa každý rok ukradne okolo 1000 vozidiel. Ide najmä o najnovšie modely značiek Škoda, Volkswagen, či Audi. Aj napriek tomu, že sú vybavené najmodernejšími technológiami, na zlodejov nestačia. Čím to je?

Ako sa zlepšujú technológie, zlepšujú sa aj zlodeji áut. Pri svojej práci používajú rôzne zariadenia ako skenery, čítačky kódov, diagnostické prístroje či rušičky signálu. Vďaka ním vniknú do automobilu za pár sekúnd a odídu s ním bez stopy.

Ak nechcete, aby to bol aj váš prípad, zabezpečte si auto dodatočne elektromechanickým systémom VAMPIRE Lite.

VAM system, pr, nepouzivat

Čo je VAMPIRE Lite a ako funguje?

VAMPIRE Lite predstavuje najmodernejšiu verziu zabezpečovacieho systému od slovenskej firmy VAM system. Jeho účinnosť overil aj čas. Za takmer 30 rokov ho žiaden zlodej neprekonal, aj keď sa o tom pokúsili viac ako 500-krát.

VAMPIRE Lite je 7-cestný imobilizér, ktorý naraz dokáže v aute blokovať až 7 komponentov vozidla pod mechanickou kombináciou, čím zaručuje jeho 100 %-nú ochranu pred krádežou.

VAMPIRE Lite blokuje naraz týchto 7 komponentov auta:

motor, spojkový pedál, elektroniku, ručnú brzdu, batériu, palivovú sústavu a elektronickú riadiacu jednotku motora.

Špeciálny kľúč

Po inštalácii systému, ktorá trvá max. 4 hodiny, dostanete špeciálny VAM kľúč. Ten po vytiahnutí automaticky zablokuje vybrané časti automobilu, čím sa vozidlo znehybní. Zlodej tak nemá šancu s ním odísť ani v prípade, že by mal originálny štartovací kľúč.

VAM system, pr, nepouzivat

Unikátne zabezpečenie v každom vozidle

VAMPIRE Lite je založený na princípe kombinatoriky a jedinečnosti, čo znamená, že v každom vozidle sú zabezpečené iné jeho časti. To z neho robí takmer neprekonateľný systém.

Jedna platba a hotovo

VAMPIRE Lite predstavuje jednorazovú investíciu, ktorá si nevyžaduje žiadne ďalšie poplatky, či už za prevádzku alebo aktualizáciu systému. Jeho cena závisí od značky a modelu auta. O nezáväznú cenovú ponuku môžete požiadať na tomto odkaze.

chyba