Rozbehnite svoje podnikanie so spoľahlivým partnerom

Štatisticky potvrdené: keď nemecké úžitkové vozidlo, tak Opel. Ponuku pre podnikateľov tvoria Movano, Vivaro, Combo Van so spaľovacími motormi, ako aj plne elektrické vozidlá Movano-e, Vivaro-e a Zafira-e Life.

07.02.2022 00:00
opel Movano, PR, nepouzivat Foto:

To je šestica modelov nemeckej značky Opel, ktorá dokáže osloviť všetkých, ktorí hľadajú spoľahlivého, dostupného a všestranného partnera pre svoje podnikanie. Vyznačujú sa kvalitou, univerzálnosťou, šírkou ponuky, modernými bezpečnostnými systémami a variabilitou. Ak hľadáte úžitkové vozidlá, tak toto sú hodnoty, ktoré vám ponúka automobilka Opel. Preto v uplynulom roku obsadila v nemeckej konkurencii prvé miesto.

Foto: OPEL SK
opel combo, PR, nepouzivat

Štatistiky Združenia automobilového priemyslu SR za rok 2021 hovoria jasnou rečou. Opel predal na Slovensku 594 ľahkých úžitkových vozidiel, čo predstavuje 7,2-percentný trhový podiel. O úspechu svedčí aj to, že Opel zaznamenal najväčší nárast predajov úžitkových automobilov spomedzi všetkých automobiliek na Slovensku – pre túto nemeckú značku sa rozhodlo o 150 percent viac zákazníkov ako v roku 2020. Ťahúňmi predajov boli v roku 2021 modely Combo Van a Movano. Opel Combo Van si pripísal 296 predaných kusov, čo predstavuje medziročný nárast o 370 percent. Na druhom mieste sa nachádza model Opel Movano, pre ktorý sa rozhodlo 219 zákazníkov, o 84 percent viac ako v predchádzajúcom roku. Movano na svoj úspech nadväzuje rozšírením ponuky o viac špeciálnych variantov, sviežim dizajnom, vylepšenými asistenčnými systémami vodiča a vyšším užitočným zaťažením. Ešte viac teda platí, že nový Opel Movano je dokonalý nemecký nástroj na akúkoľvek úlohu. Ponuku rozširuje aj verzia Movano-e s plne elektrickým pohonom, výkonom 90 kW (122 k) a dojazdom do vzdialenosti 224 km.

Foto: OPEL SK
opel vivaro, PR, nepouzivat

Úspešná paleta úžitkových vozidiel značky Opel zahŕňa na slovenskom trhu dodávky, dvojkabíny a podvozky s kabínou, ale aj čisto elektrické pohonné systémy s nulovými emisiami a továrenské prestavby či špeciálne vozidlá od preverených dodávateľov.

+2
chyba