Na nové auto sa neoplatí čakať. Kúpte si overené jazdené

Nové autá majú v súčasnosti extrémne dlhé dodacie lehoty. Jazdené vozidlá pritom poslúžia rovnako dobre. Stačí, ak pochádzajú z overeného zdroja.

25.11.2021 00:00
FOR, PR, nepouzivat

Novinka zaujme všetkých, ktorí túžia po vlastnom aute hneď

Sklady s novými vozidlami sú prázdne a dodávky áut sa predlžujú kvôli nedostupným komponentom. Alternatívou je kúpa jazdeného vozidla, ktoré ale môže mať vady, ktoré laické oko neodhalí.

Nová stránka s vozidlami z druhej ruky Preverené auto so zárukou od Summit Motors Slovakia, importéra značky Ford, ponúka len kompletne preverené autá do veku maximálne 5 rokov.

Technický stav vozidiel kontrolujú odborníci

Preverené auto so zárukou ponúka len vozidlá, ktoré majú najazdených najviac 100 000 kilometrov a prejdú náročnou 100-bodovou technickou kontrolou. Počas nej sa preverí servisná história auta, kontroluje sa karoséria a stav motora, prevodovky, podvozku a iných častí. Všetky autá sú na záver diagnostikované aj elektronicky a aktualizujú sa aj ich softvéry.

FORD 4, PR, nepouzivat

K autu prislúcha ročná záruka

Každý nový majiteľ Prevereného auta so zárukou získa celoeurópsku záruku na jeden rok a bezplatné asistenčné služby na dva roky. Na výber je aj financovanie s nízkou úrokovou sadzbou. Navyše, je tu možnosť vozidlo vymeniť či vrátiť do 30 dní, za predpokladu, že na ňom nebolo od kúpy najazdených viac ako 1 000 kilometrov.

V ponuke sú rôzne značky

Preverené auto so zárukou ponúka autá rôznych značiek a kategórií. Ak zvažujete kúpu jazdeného vozidla a nechcete s ním mať starosti, stačí navštíviť web Preverené auto so zárukou alebo jedno z dílerstiev a vybrať si z ponuky. Vozidlá pribúdajú každý deň a kúpite ich po celom Slovensku.

+3
chyba