Unikátny dokument o tom, že sny sa plnia aj v ťažkých časoch

Dokumentárny film SNY, DRINA A PANDÉMIA predstavuje päť podnikateľských príbehov, ktoré zdieľajú silné, inšpiratívne posolstvá.

10.11.2021 00:00
VWUV, PR, nepouzivat

1 modré auto, 2 722 najazdených kilometrov, 16 dní natáčania, 5 terabajtov dát a 5 stretnutí s inšpiratívnymi podnikateľmi. To je dokument z dielne Volkswagen Úžitkové vozidlá, ktorého autorom je nezávislý režisér a kameraman Jakub Šipoš. Spoznajte reálne príbehy mladých slovenských podnikateľov, v ktorých sny vďaka tvrdej drine prežili aj pandémiu.

Foto: VWFS
VW PR, nepouzivat

Zmenilo sa nielen podnikateľské prostredie, ale aj hodnoty

Náročné obdobie spôsobené pandémiou koronavírusu zanechalo nezmazateľnú stopu na podnikateľskom prostredí na Slovensku. Prísne opatrenia či celoštátny lockdown u mnohých naštartovali viaceré aktivity, ba dokonca remeslá, na ktoré sa už možno zabudlo alebo zapadli prachom. Pandémia bezpochyby prekopala naše hodnoty a povýšila lokálnosť a udržateľnosť na tie najvyššie miesta. Svoje o tom vie aj pätica mladých Slovákov: Michal Bažalík (Vinárstvo Bažalík), Ľudovít Vašš (Ovocný strom), Marek Karaka (Reštaurácia Alej), Marek Rabík (Bývame zdravo) a Veronika Veľková (Kvet). Práve oni nám v dokumente ukázali, prečo je to tak správne.

Foto: VWFS
VW PR, nepouzivat

Dôležité je nevzdať sa a bojovať za svoj sen

Či už ste objavili čaro bezobalového vína z Vinárstva Bažalík, uvarili ste si chutný obed z mrazených potravín z vychýrenej Reštaurácie Alej, vysadili ste jedinečné odrody stromov s pomocou Ovocného stromu, zvolili ste si prírodný mobilný domček od Bývame zdravo, alebo ste svoju svadobnú sálu vyzdobili lúčnymi kvetmi a vencami z farmy Kvet, vedzte, že práve vďaka tomu sa piatim podnikateľom plní ich sen aj naďalej. Každý z nich sa musel neľahkým časom prispôsobiť, no ich príbehy sa úspešne píšu aj naďalej. Práve z tohto dôvodu vznikla vo Volkswagen Úžitkové vozidlá myšlienka zviditeľniť podnikateľov stíhaných neľahkými profesijnými či životnými výzvami, a motivovať tak aj ostatných k nadobudnutiu strateného sebavedomia.

Foto: VWFS
VW PR, nepouzivat

Priamo z prvej ruky o podnikaní v neľahkých časoch, no sile nevzdávať sa. Pozrite si inšpiratívny dokument SNY, DRINA A PANDÉMIA.

Viac na SnyDrinaPande­mia.sk a sociálnych sieťach Volkswagen Úžitkové vozidlá na Facebooku a Instagrame.

chyba