Luxusný sedan Lexus ES 300h - Špičková limuzína, ktorá sa teraz oplatí ešte viac

Špičková limuzína vyššej strednej triedy, Lexus ES, je známa svojim odvážnym dizajnom, pokrokovými technológiami, ale najmä vysokou kvalitou a spoľahlivosťou.

03.11.2020 18:37
lexus, pr clanok, reklama, nepouzivat

Ak sa poponáhľate, môžete sa stať majiteľom tohto výnimočného vozidla – v časovo obmedzenom období – za omnoho menej, než zvyčajne.

Ak ste vždy túžili po triede ES od luxusnej japonskej značky Lexus, ale neboli ste si istí, že si ju aj môžete dovoliť, máme pre vás skvelú správu! Reprezentatívna limuzína vyššej strednej triedy značky Lexus, model ES 300h, je teraz v ponuke aj vo verzii Limited Edition. Jej štandardná cena je 54 900 eur, no cenové zvýhodnenie 12 000 eur vám umožní vlastniť ju už za 42 900 eur. Za túto veľmi atraktívnu sumu dostanete skvelé manažérske auto s tichým a pritom výkonným hybridným pohon (218 koní) a sériovo s bohatou nadštandardnou výbavou.

lexus, pr clanok, reklama, nepouzivat

Spomeňme len pár prvkov z množstva: kožené poťahy sedadiel Tahara, Lexus Safety System+ (obsahuje celú armádu bezpečnostných asistentov), Bi-LED svetlomety, efektné 18-palcové disky z ľahkej zliatiny s dizajnom Prestiege (s pneumatikami rozmeru 235/45 R18), či 12,3" Lexus Media Display vrátane prémiového audiosystému s 10-timi reproduktormi a navigáciou Lexus Premium.

lexus, pr clanok, reklama, nepouzivat

Horúcou novinkou sú digitálne vonkajšie spätné zrkadlá, ktoré si teraz môže zákazník tiež doobjednať. Nahrádzajú klasické vonkajšie spätné zrkadlá kompaktnými kamerami s vysokým rozlíšením, ktoré sú prepojené s displejmi v kabíne. Tie zabezpečujú vylepšené zobrazovanie oblasti za vozidlom a bezprostredne vedľa neho za každých jazdných podmienok. Pritom obmedzujú, alebo úplne eliminujú slepý uhol výhľadu vodiča a automaticky sa prispôsobujú aj situáciám, keď vozidlo zatáča alebo cúva.

lexus, pr clanok, reklama, nepouzivat
lexus, pr clanok, reklama, nepouzivat

Povestný hybridný samonabíjací systém (nepotrebuje žiadne extra dobíjanie zo zásuvky a napriek tomu dokáže jazdiť čisto elektricky) funguje spoľahlivo už dlhé roky. Odmenou vám bude nízka spotreba aj emisie CO2 (kombinovaná spotreba 5,3 – 5,8 l/100 km), jazdiť tak budete nielen mimoriadne komfortne a ticho, ale aj lacno a ekologicky.

Viac informácií nájdete na: www.lexus.sk .

lexus, pr clanok, reklama, nepouzivat
chyba