Toto zabezpečenie auta žiaden zlodej nikdy neprekonal

Pred vyše 20 rokmi sa na Slovensku zrodil nápad dodatočného zabezpečenia auta, ktoré by chránilo vozidlo mechanicky a elektronicky zároveň. Po niekoľkých mesiacoch vývoja uzrel svetlo sveta VAM R1.

01.10.2020 00:00
vam system, PR článok, nepoužívať Foto:

VAM R1 je už dnes legendou medzi zabezpečeniami. Od jeho vzniku bol tento systém nainštalovaný do tisícov áut nielen na Slovensku, ale aj v Česku. VAM R1 bol natoľko jedinečný a sofistikovaný, že si do dnešného dňa drží hrdý titul neprekonaného zabezpečenia áut proti krádeži. A to aj napriek tomu, že sa ho pokúsilo prekonať stovky zlodejov. No ani jeden z nich nebol úspešný.

Moderný dizajn, vyšší level zabezpečenia

Vampire LITE. Od svojho „brata VAM R1“ sa líši modernejším vzhľadom a vyššou úrovňou zabezpečenia. Vampire LITE totiž blokuje namiesto pôvodných 6 až 7 odlišných častí auta. Top z neho robí jeden z najkomplexnejších systémov na trhu vôbec.

Inštalácia trvá len pár hodín

Najnovšiu verziu zabezpečenia auta od VAM systém Vampire LITE môžete mať nainštalované vo svojom vozidle už za 4 hodiny. Stačí sa objednať na webovej stránke https://vam-system.sk a navštíviť jednu z pobočiek v Bratislave, Nitre alebo Lemešanoch.

Foto: PR servis
vam system, PR článok, nepoužívať

Non-stop ochrana, žiaden odber z batérie

Po inštalácii Vampire LITE je váš automobil chránený nepretržite. Veľkou výhodou je, že toto zabezpečenie vozidla nespotrebováva žiadnu energiu z vašej batérie a nepotrebuje ani žiaden dodatočný zdroj napätia.

Zabezpečenie auta proti krádeži VAMPIRE Lite je možné rozšíriť o tieto dva moduly:

1. VAM odťah, ktorý dodatočne ochráni vaše auto proti:

  • naloženiu, ťahaniu, tlačeniu, zdvíhaniu či nakláňaniu vozidla
  • krádeži kolies
  • vniknutiu do motorovej časti.

2. VAM akustik, ktorý spoľahlivo ochráni vaše auto proti:

  • naloženiu, ťahaniu, tlačeniu, zdvíhaniu či nakláňaniu vozidla
  • krádeži kolies
  • vniknutiu do motorovej časti
  • vniknutiu do interiéru vozidla a batožinového priestoru
Foto: PR servis
vam system, PR článok, nepoužívať

Jednorazová investícia, žiadne mesačné poplatky

Vampire LITE predstavuje jednorazovú investíciu, ktorá si nevyžaduje žiadne ďalšie poplatky, či už za prevádzku alebo aktualizáciu systému. Jeho cena závisí od značky a modelu auta. Majte vaše vozidlo 100 %-ne chránené, požiadajte o nezáväznú cenovú ponuku na tomto mieste.

chyba