Konečne spoľahlivý systém, ktorý zabezpečí vaše auto pred krádežou akýmkoľvek spôsobom

Aj napriek tomu, že na Slovensku stále zmiznú v priemere 3 autá denne, si myslíte, že to vaše je v bezpečí? Alebo márne hľadáte spôsob, ako ho naozaj spoľahlivo pred krádežou zabezpečiť? Nevsádzajte na GPS, poistky ani na výhradne mechanické či výhradne elektrické zabezpečovacie systémy – nič z toho krádeži vášho auta nezabráni.

07.07.2020 00:00
ibrand, PR článok, nepoužívať Foto:

Riešením je VAMPIRE Lite

VAMPIRE Lite je elektromechanický zabezpečovací systém, ktorý zabráni každému pokusu o krádež vášho vozidla. Je založený na princípe kombinatoriky a jedinečnosti: v každom aute sú zabezpečené iné časti a na iných miestach. A práve preto je pre zlodejov neprekonateľný. Okrem toho, že chráni vaše auto pred akýmkoľvek pokusom o jeho krádež, kazeta, ktorú jednoducho pri odchode od auta vyberiete a po príchode k nemu zase vložíte, má aj moderný dizajn a je kompaktná.

VAMPIRE Lite má výhodu tiež v tom, že je ho možné nainštalovať do každého typu vozidla. Nezáleží teda na tom, či máte nové BMW alebo starší Ford. Cenu montáže zaplatíte len raz, tým pádom nie sú nutné žiadne pravidelné mesačné či ročné poplatky. Okrem toho nemá žiadny odber z batérie.

Foto: PR servis
ibrand, PR článok, nepoužívať

Premýšľate stále nad cenou zabezpečenia?

Skúste si ju porovnať napríklad s poistkou proti krádeži auta. Ak máte drahšie auto, ide v prípade VAMPIRE Lite o zanedbateľnú čiastku, rovnajúcu sa výške tejto poistky za jeden, maximálne dva roky. Okrem toho vám vaše auto nikdy nezmizne!

Nechajte si namontovať VAMPIRE Lite do svojho auta a spávajte pokojne! Technici vám ho radi namontujú na pobočke v Bratislave, Nitre alebo Lemešanoch na východe Slovenska.

Viac informácií o tomto spoľahlivom zabezpečovacom systéme nájdete na vam-system.sk.

Foto: PR servis
ibrand, PR článok, nepoužívať
chyba