V autičkárskom biznise išla aj polícia: Ako si svoje auto spoľahlivo zabezpečiť pred krádežou?

Myslíte si, že ak aj vaše auto ukradnú, polícia sa postará o to, aby sa našlo? Niekedy je však v samotnom kšefte spolu s autičkármi. V polovici mája 2020 bolo v Partizánskom, Prievidzi a Novákoch zadržaných spolu 12 ľudí, medzi nimi aj policajt, pracovník kontroly originality áut a zamestnanec okresného úradu. Zaistené boli desiatky áut aj náhradných dielov.

03.06.2020 00:00
ibrand, PR článok, nepoužívať Foto:

Zadržaná skupina operovala v Rakúsku a na Slovensku. Fungovala tak, že si najskôr vyhliadla auto v Rakúsku a potom rovnaké niektorí z jej členov ukradol na Slovensku. Na slovenskom vozidle následne pozmenili údaje podľa rakúskeho tak, aby boli pri oboch autách totožné. Na Slovensku tak nikto neprišiel na to, že je vozidlo kradnuté. Obeťou krádeže sa teda ľahko môžete stať aj to vaše. Jedine, že by ste si ho dali zabezpečiť zabezpečovacím systémom. Ktorý si však vybrať?

Zabezpečenie áut VAM systémom

Nevsádzajte na čisto elektronický alebo čisto mechanický zabezpečovací systém, ktorý vaše vozidlo neochráni dostatočne. Spoľahlivé zabezpečenie pred krádežou vášho vozidla ponúka elektromechanický zabezpečovací systém VAM. Ako je to možné? Funguje totiž na princípe kombinatoriky a jedinečnosti – v každom aute sú zabezpečené iné časti a na iných miestach.

Foto: PR servis
ibrand, PR článok, nepoužívať

Zvoliť si môžete medzi zabezpečovacím systémom VAM R1 a novinkou VAMPIRE LITE, ktorá ponúka rovnakú ochranu pred krádežou, navyše má však moderný dizajn a je kompaktnejšia.

Neprekonané zabezpečenie už 20 rokov

To, že je vozidlo s nainštalovaným VAM systémom naozaj spoľahlivo chránené, potvrdzujú aj štatistiky – z viac ako 500 vozidiel s namontovaným VAM systémom, ktoré sa zlodeji pokúsili ukradnúť, sa im to nepodarilo ani raz.

Foto: PR servis
ibrand, PR článok, nepoužívať

Nadstavbové moduly VAM ODŤAH a VAM AKUSTIK

VAM ochráni celé vaše vozidlo! To, aby bolo vaše auto chránené aj pred odtiahnutím, naložením vozidla či krádežou vecí z interiéru, zabezpečujú nadstavbové moduly VAM ODŤAH a VAM AKUSTIK.

Viac o tom, prečo je VAM systém neprekonateľným zabezpečovacím systémom, si prečítajte na vam-system.sk.

chyba