Úspešná edícia Hyundai TUCSON Smart je teraz ešte výhodnejšia!

Na Slovensku mimoriadne obľúbené SUV je tu vo svojej najvýhodnejšej edícii. Ponúka tradične bohatú výbavu za výhodnú cenu. Hyundai si ale teraz pre zákazníkov pripravil ešte jedno prekvapenie. Pretože práve v dnešných časoch, keď zo seba dávame to najlepšie, si zaslúžime, aby sme to najlepšie aj dostali späť.

11.05.2020 00:00
Hyundai Tucson si môžete vyskladať podľa seba v... Foto: Hyundai Slovensko
hyundai, pr clanok, reklama, nepouzivat Hyundai Tucson si môžete vyskladať podľa seba v konfigurátore.

Nový bonus 3 500 € na úsporný naftový motor

Hyundai Tucson Smart je k dispozícii s dvoma benzínovými motormi: 1,6 GDi s priamym vstrekovaním paliva, 6-stupňovou manuálnou prevodovkou a pohonom predných kolies, alebo 1,6 T-GDi s výkonom 130 kW (177 k), ktorý možno kombinovať so 6-stupňovou manuálnou alebo 7-stupňovou dvojspojkovou automatickou prevodovkou, ako aj s pohonom predných či všetkých štyroch kolies. Na tieto motory ponúka Hyundai v edícii Smart bonus 2 500 €, no ak zákazník siahne po úspornom naftovom motore 1,6 CRDi s výkonom 100 kW (136 k) s pohonom predných či všetkých štyroch kolies, získa mimoriadny bonus až 3 500 €.

Lepšiu viditeľnosť na ceste zabezpečujú LED... Foto: Hyundai Slovensko
Hyundai, pr clanok reklama, nepouzivat Lepšiu viditeľnosť na ceste zabezpečujú LED denné a zadné svetlá, ktoré tvoria aj charakteristickú črtu dizajnu Tucsonu Smart.

Čo všetko Tucson vo výbave Smart ponúka

Aktuálna edícia Smart nezostáva nič dlžná svojej povesti. Je cenovo výhodná a prináša veľmi dobrú výbavu – od komfortu cez dizajn až po bezpečnosť.

Komfort ocení zákazník ešte skôr, než vôbec nastúpi – vďaka bezkľúčovému vstupu a štartovaniu sa každá cesta začína tým najpohodlnejším možným spôsobom. Vďaka inteligentnému kľúču so štartovacím tlačidlom, ktorý je pri nástupe či štartovaní možné pokojne ponechať vo vrecku či kabelke.

V nečase poteší ďalší komfortný prvok výbavy Smart – dažďový senzor, ktorý odbremeňuje vodiča od neustáleho prepínania rýchlosti stieračov pri meniacej sa intenzite dažďa. A v chladnom počasí vodiča potešia vyhrievané predné sedadlá. Počas horúcich slnečných dní zasa prídu vhod solárne sklá, zatmavené sklá zadných okien a automatická klimatizácia s výduchmi ventilácie aj pre zadné sedadlá!

Výstup zo zadnej parkovacej kamery je prehľadne... Foto: Hyundai Slovensko
hyundai, pr clanok, reklama, nepouzivat Výstup zo zadnej parkovacej kamery je prehľadne zobrazený na 7-palcovom farebnom displeji.

Každodenné cestovanie posádke určite uľahčí aj užitočné bezdrôtové nabíjanie smartfónu cez nabíjaciu priehradku v stredovej konzole a tempomat s obmedzovačom rýchlosti.

Samozrejme, pri skladaní výbavy sa nezabudol Hyundai ani na bezpečnosť. Edícia Smart dostala do vienka hneď niekoľko dôležitých bezpečnostných prvkov – okrem samostmievacieho vnútorného zrkadla, ktoré zamedzuje oslneniu vodiča vozidlom idúcim za ním, sú to najmä zadné parkovacie senzory a zadná parkovacia kamera, ktorej výstup sa zobrazuje na 7-palcovom farebnom displeji. Lepšiu viditeľnosť na ceste zabezpečujú LED denné a zadné svetlá, ktoré tvoria aj charakteristickú črtu dizajnu Tucsonu Smart.

Bezdrôtové nabíjanie smartfónu je prakticky... Foto: Hyundai Slovensko
hyundai, pr clanok, reklama, nepouzivat Bezdrôtové nabíjanie smartfónu je prakticky umiestnené v stredovej konzole.

K bohatej výbave Hyundai Tucson Smart patrí aj atraktívna cena sady zimných pneumatík, výhodné a flexibilné financovanie či jedinečná 5-ročná záruka bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov.

Hyundai Tucson v edícii Smart je teraz v ponuke už od 20 390 €. Extra bonus vo výške 3 500 € je možné získať na úsporný naftový motor. A to je dobrá ponuka! Viac informácií na www.hyundai.sk

Výber auta aj z pohodlia domova

Predajne Hyundai sú už na Slovensku otvorené a tešia sa na svojich návštevníkov. Stále je však možné využiť aj balík online nástrojov Hyundai Home, s ktorými si zákazníci pohodlne z domu vyskladajú vozidlo podľa svojich predstáv alebo si vyberú z bohatej ponuky skladovo dostupných áut. Viac o službách Hyundai Home na www.hyundai.sk/hyundai-home

Tucson Smart dáva dôvod na úsmev aj vďaka... Foto: Hyundai Slovensko
hyundai, pr clanok, reklama, nepouzivat Tucson Smart dáva dôvod na úsmev aj vďaka inovatívnemu financovaniu. Cez ReFresh paušál ho získate už od 217 € mesačne.
chyba