Vedeli ste, že auto s bezkľúčovým otváraním a štartom vedia zlodeji ukradnúť do 4 sekúnd? Zabezpečte si ho

Ak máte auto s bezkľúčovým otváraním alebo štartom, zlodeji to budú mať celkom jednoduché. Neustále sa vyskytujú prípady, keď aj luxusné modely najvyššej triedy boli ukradnuté doslova do pár sekúnd! Nemusíte však na internet hneď vešať predajné inzeráty s vaším modelom, zvoľte radšej zabezpečovací systém.

28.04.2020 00:00
Vam system, PR článok, nepoužívať Foto:

Keď sa dostali na verejnosť videá, aké jednoduché je pre zlodejov naštartovať a odísť s autom s bezkľúčovým otváraním či štartom, automobilky ako Audi, BMW, Ford a Mercedes-Benz sa snažili jednoduchosť krádeže vylepšiť a pridali nový bezpečnostný prvok. Ten zaručuje, že kľúč prestane vydávať signál, ak budete v statickej polohe, t. j. bez pohybu. To obmedzí príležitosti na krádež vášho auta, ale len čiastočne. Zosilnenie signálu je totiž možné až na 500 metrov, čo znamená, že pri odchode od vášho auta napríklad v nákupnom centre majú zlodeji na jeho krádež stále dostatok času.

Neprekonaný VAM systém

Ak nechcete o svoje auto s bezkľúčovým štartom, ale aj bez neho prísť, siahnite po zabezpečovacom systéme. Čisto mechanické ani čisto elektronické zabezpečovacie systémy nie sú odporúčané – nechránia totiž vaše auto dostatočne. Spoľahnúť sa môžete na neprekonaný zabezpečovací systém VAM ktorý je založený na elektromechanickom princípe. Jeho neprekonateľnosť tiež súvisí s jedinečnosťou namontovania systému – v každom aute sú zabezpečené iné časti a na iných miestach. Spoľahlivo teda ochráni aj vaše auto s bezkľúčovým otváraním či štartom.

Foto: VAM system
Vam system, PR článok, nepoužívať

Možnosť montáže na 3 pobočkách aj kdekoľvek inde v SR

Montáž zabezpečovacieho systému môžete absolvovať v Bratislave, Nitre a Lemešanoch na východe Slovenska. Ak to však do týchto častí máte ďaleko, technici za vami radi prídu kamkoľvek a namontujú vám zabezpečovací systém VAM priamo vo vašej garáži.

Novinka VAMPIRE LITE

Po VAM R1 pribudla do rodiny VAM novinka VAMPIRE LITE. Tá ponúka rovnakú spoľahlivosť v modernejšom a kompaktnejšom dizajne. Okrem toho blokuje namiesto 6 komponentov v aute až 7.

Chcete vedieť o VAM systéme viac? Prečítajte si, prečo v oblasti zabezpečovacích systémov jednoznačne vedie na www.vam-system.sk

chyba