Stále sme tu pre vás! Nový Volkswagen si môžete kúpiť aj teraz

Výnimočná situácia na Slovensku komplikuje život azda každému. Predajná sieť aj servisy Volkswagenu sú vám však k dispozícii aj naďalej!

14.04.2020 12:00
Mediacom, PR článok, nepoužívať Foto:

Slovensko je krajina s najväčším počtom vyrobených automobilov na obyvateľa. Preto je pre nás pohľad na dlhodobo zatvorené predajne áut zarážajúci. Žiaľ, vážna situácia ohľadom pandémie si vyžiadala aj takéto rázne kroky. Zdanie však môže klamať. V zákulisí to totiž stále žije a ak si chcete kúpiť nový Volkswagen, môžete to urobiť hoci aj dnes. Aj keď trochu menej tradičným spôsobom.

Aj keď predajcovia majú momentálne home office, podobne ako možno aj práve vy, sú dostupní na telefóne či cez e-mail a veľmi radi vám pomôžu. A kontaktovať sa ich veru oplatí aj teraz. Volkswagen má k dispozícii v tomto momente vyše 900 skladových vozidiel, ktoré čakajú na svojho majiteľa. Medzi dostupnými autami navyše nájdete množstvo akciových modelov, na ktoré sa vzťahujú atraktívne bonusy.

Foto: PR servis
Mediacom, PR článok, nepoužívať

Spomeňme model Volkswagen Tiguan, na ktorom môžete ušetriť až 3 000 € alebo všetky varianty Golfu 7. generácie, na ktorý sa vzťahuje bonus až do 3 500 €, pretože už čoskoro ich príde vystriedať ôsma generácia modelu VW Golf. V skladoch Volkswagenu sa nájdu aj ďalšie obľúbené modely –Passat, Polo, T-Roc alebo trendy crossover T-Cross. Kompletnú ponuku skladových vozidiel nájdete TU.

Pre ponuky môžete e-mailom alebo telefonicky kontaktovať jedného z 24 predajcov po celom Slovensku. Ich kompletný zoznam a „otváracie hodiny“ nájdete TU. V prípade záujmu o ktorékoľvek vozidlo si s nimi môžete osobne dohodnúť ďalší postup.

Ak si náhodou nevyberiete zo skladových zásob, môžete zavítať aj na online konfigurátor a vytvoriť si vysnívaný model Volkswagenu presne podľa vašich predstáv. Konfigurátor je jednoduchý a zrozumiteľný, pričom na ňom uvidíte presne, ako vaše auto bude vyzerať. A to v 3D alebo dokonca vo virtuálnej realite! S „hotovým autom“ môžete rovno kontaktovať predajcu, ktorý presne uvidí, akú špecifikáciu ste si zvolili a môže vám daný model buď objednať, alebo vám pomôže ho dovybaviť tak, aby ste s ním boli spokojní. Mimochodom, v konfigurátore nájdete aj úplné novinky – Golf 8. generácie a T-Roc Cabriolet!

Myslíme aj na aktuálnych zákazníkov a ich autá. Sieť autorizovaných servisov Volkswagenu je tu pre vás aj v tejto výnimočnej situácii. Môžete si vybrať až z 38 prevádzok. Síce fungujú taktiež v špeciálnom režime, ale nemusíte sa báť, že by o váš Volkswagen nebolo postarané. Pre bližšie informácie o servisoch a ich kontaktných údajoch nájdete TU. Pred návštevou servisu je však najlepšie kontaktovať opravcu telefonicky alebo e-mailom vopred a overiť si termín, ako aj dostupnosť požadovanej služby.

Tu nájdete všetky informácie stručne zhrnuté vo videu.

Zatiaľ si môžete krátiť čas na našej vynovenej stránke www.volkswagenblog.sk, kde okrem noviniek a testov nájdete aj návod, ako si vydezinfikovať auto. Želáme vám aj vašim blízkym pevné zdravie a pohodu. Nebojte sa, spoločne túto situáciu všetci zvládneme a bude dobre.

chyba