Volkswagen s rúškom cez masku chladiča – biznis ide bokom

Hrozba koronavírusu je presne ten čas, keď sa musíme všetci zomknúť a bojovať za spoločné ciele. Volkswagen vyzýva k noseniu rúšok a pripravuje pre fanúšikov obsah na skrátenie času.

24.03.2020 13:05
VW, pr clanok, reklama, nepouzivat

Keď nastala globálna kríza kvôli pandémii koronavírusu, Volkswagen pozastavil akékoľvek súperenie a otvorene sa pripojil k aktivite slovenského importéra automobilov Kia s Instagramovou súťažou #ruskoniejehanba. Zároveň vyzval ďalšie automobilky, aby sa tejto iniciatívy chopili tiež. Súťaž vyzýva fanúšikov na šírenie tohto posolstva, uhádnutie modelu s rúškom cez masku chladiča a nosenie ochranného rúška.

VW, pr clanok, reklama, nepouzivat

To však nie je všetko. Mnoho ľudí je v týchto dňoch zavretých doma, ale výrazne obmedzuje svoje bežné aktivity. My vo Volkswagene sme nesmierne radi, keď sú ľudia takíto zodpovední. Zároveň chápeme, že „parkovať doma“ je náročné a na rad prichádza aj nuda. Preto sme pre vás v spolupráci s našimi ambasádormi pripravili špeciálny program.

Každý deň o 19:00 sa na našich Instagram Stories jeden z ambasádorov postará a vašu zábavu. A program je vskutku rozmanitý. Herec Vlado Kobielsky číta deťom rozprávky. Moderátor a zabávač Milan „Junior“ Zimnýkoval zas predvádza tematické varenie zo zásob. Fanúšik motoristického športu a F1 zvlášť, Števo Eisele, pre vás chystá zaujímavé kvízy zo sveta F1 a tipy na trávenie času pre automobilových maniakov. Hudobné okienko má na starosti populárna speváčka Celeste Buckingham, ktorá spieva piesne na želanie fanúšikov a talentovaný huslista Filip Jančík, ktorý pre vás hrá naživo.

VW, pr clanok, reklama, nepouzivat

Na stránke www.volkswagenblog.sk sme pre vás prichystali aj návod, ako si dezinfikovať auto pre tých, ktorí ho potrebujú využívať aj v čase, keď by sme mali všetci sedieť a parkovať doma. Ako vidíte, Volkswagen berie hrozbu koronavírusu vážne. Berte ju vážne aj vy. Seďte doma, parkujte doma a čas si kráťte aj programom, ktorý pre vás chystáme, či aspoň zodpovednými vychádzkami na slniečku a s rúškom, ak nie ste vonku úplne sami.

Prajeme vám a vašim blízkym veľa trpezlivosti, ale najmä veľa zdravia. Dúfame, že budeme môcť čoskoro naštartovať motory a poslať tento hnusný vírus kamsi do výfuku.

VW, pr clanok, reklama, nepouzivat
chyba