Nové, moderné a potrebné príslušenstvo pre vaše auto

Moderné doplnky pre autá dnes už nie sú vnímané iba ako hračky alebo dekorácie. Často sa stávajú nevyhnutnými najmä pri dlhých cestách, cestách do práce alebo obľúbených nákupoch.

18.02.2020 00:00
Seocentrum, PR článok, nepoužívať Foto:

Ale pozor, to, čo presne bude vo vnútri vozidla, závisí aj od toho, kto je za volantom. Dôležité však je, že medzi obrovskou ponukou si dnes nájdete také predmety, ktoré sa perfektne zmestia do každého auta a splnia váš účel.

Poďte si spolu s nami pozrieť zoznam toho najnovšieho, moderného a v aute skutočne užitočného.

Spoľahlivá ochrana antiradarom

V dnešnom svete vodiči stále častejšie čelia zvýšeným pokutám, a to najmä tí, ktorí uprednostňujú rýchlejšiu jazdu. Systémy na identifikáciu akéhokoľvek porušenia pravidiel cestnej premávky sú tak dokonalé a vyspelé, že dokážu odhaliť každého porušovateľa poriadku.

Vynikajúci spôsob, ako z tejto situácie odísť bez mastnej pokuty, alebo sa konfrontácií so zákonom vyhnúť, sú pre vodičov inovatívne zariadenia, ktoré pracujú so vstavaným modulom GPS. Tieto zariadenia sú efektívnejšie a presnejšie. S ich pomocou sa môžete včas dozvedieť o prítomnosti policajných radarov a kamier na cestách a včasne znížiť rýchlosť pohybu auta.

Dôležitou výhodou moderných antiradarov je aj ich funkčnosť a presnosť. Pracujú spoľahlivo a rýchlo, takže vaše cestovanie je s nimi bezpečnejšie a lacnejšie.

Kvalitné poťahy do auta

Je ťažké si predstaviť, že zoznam potrebného automobilového príslušenstva nebude obsahovať súpravu špeciálnych poťahov do auta. S nimi môžete ľahko a jednoducho obnoviť poriadok a čistotu v kabíne, či udržiavať vzhľad interiéru v dokonalom stave.

Užitočné autopríslušenstvo nie je predsa len moderné zariadenie, ale aj také jednoduché veci, ako sú autpoťahy. Oceníte ich aj vtedy, ak prepravujete v aute zvieratá alebo iné predmety. Dbajte pri výbere na ich pevnosť, ktorú zaručí len najlepšie zloženie materiálu. Materiálu, ktorý zvládne veľký nápor a dá sa v prípade potreby jednoducho vyčistiť. Správna voľba dodá autu potrebnú eleganciu, atraktivitu a reprezentatívnosť.

Ak sú autopoťahy zvolené správne, budú vodotesné a ochránia interiér vášho vozidla nielen pred vlhkosťou a vodou, ale aj prachom.

GPS lokátor sa stáva nevyhnutným vybavením každej firmy

Monitorovací systém GPS bol pre účely modernej spoločnosti navrhnutý na nepretržité monitorovanie stavových zmien, zabezpečujúci efektívnu kontrolu zložitých pohybujúcich sa objektov pomocou technológií automatizácie logistiky a satelitného snímania.

Tieto moderné systémy poskytujú nepretržite informácie o polohe, rýchlosti a čase pohybu používateľom, ktorí majú svoje vozidlá vybavené spoľahlivým GPS lokátorom.

Aj vďaka nemu tak môžete mať auto a spotrebu paliva firemného vozidla konečne „pod palcom“. Práve s ním máte istotu v tom, že si váš zamestnanec plní svoje povinnosti podľa plánu a nezneužíva majetok firmy na súkromné účely, čím sa navyšujú vaše náklady.

Parkovací radar alebo zadná kamera

Dokonca aj motoristi s dlhoročnými skúsenosťami v preplnenom meste s úzkymi uličkami môžu byť často zmätení. Ako zaparkovať svoje auto, aby sa nedotkli áut, ktoré sú v blízkosti a nezasiahli do obrubníkov a iných prekážok?

Parkovací radar tento proces zjednoduší a dá signál v okamihu, keď sa auto priblíži k objektu v minimálnej vzdialenosti. Pomôže to zabrániť kolízii, poškodeniu vášho majetku alebo iného vozidla. Parkovací radar pomôže signalizovať možné nebezpečenstvo aj na displeji, ktorý je nainštalovaný v priestore palubnej dosky. Zariadenie sa dá tiež nakonfigurovať tak, aby v správnom čase vydávalo zvukový signál.

Osviežovače vzduchu a ionizátory

Pre auto bude osviežovač alebo ionizér dobrým doplnkom interiéru. Prečo? Mnoho ľudí uprednostňuje jazdu s otvorenými oknami, ale túto možnosť nemožno považovať vždy za najlepšiu. Prach, hmyz, malé kamienky a piesok z prechádzajúcich automobilov – to všetko sa môže ocitnúť potom vo vašej kabíne.

Ani vôňu topiaceho sa asfaltu v horúcom počasí predsa nemožno považovať za príjemnú. Aby sa predišlo všetkým týmto problémom, je vhodné mať v interiéri vozidla nielen osviežovač vzduchu, ale aj ionizátor, ktorý sa postará o kvalitu vzduchu najlepšie a pomerne rýchlo.

chyba