Už ste si zabezpečili svoje auto pred krádežou? Nečakajte, kým vám zmizne

Ešte stále nemáte zabezpečené svoje auto a spoliehate sa na poistku alebo parkovanie v garáži? Robíte chybu. Prečo? Pozreli sme sa na najznámejšie mýty o ochrane vozidla pred krádežou.

19.11.2019 00:00
Vam system, PR článok, nepoužívať Foto:

Mýtus č. 1: Zatvorená garážová brána moje auto ochráni

Ak si zlodeji nejaké auto vytipujú, neochráni ho pred nimi nič. Prekonať zatvorenú elektronicky ovládanú garážovú bránu je pre nich najmenším problémom.

Mýtus č. 2: Mám poistku, zabezpečovací systém preto nepotrebujem

Ani poistka nezabezpečí, že vaše auto nebude ukradnuté. Navyše, od poisťovne dostanete len zostatkovú hodnotu vášho vozidla, a to až za niekoľko mesiacov.

Mýtus č. 3: Mám auto strednej triedy, to sa nekradne

Najviac kradnuté autá sú práve značky Volkswagen a Škoda. Zlodeji sa však nezastavia u žiadneho modelu, kradnú na objednávku pre konkrétneho klienta aj na diely.

Mýtus č. 4: Mám v aute mechanické zabezpečenie, to určite stačí

Prekonať mechanické zabezpečenie je pre zlodejov často hračkou. Zamknutý volant či riadiacu páku odomknú do pár minút.

Zdá sa, že na zlodejov neplatí nič. Nemusíte však prepadať beznádeji a zúfalstvu. Vieme, ako vaše auto spoľahlivo pred krádežou ochrániť! Dajte si do vášho vozidla nainštalovať VAM systém – elektromechanické zabezpečovacie zariadenie, ktoré funguje na princípe kombinatoriky a jedinečnosti. V každom aute sú tak zabezpečené iné časti a na iných miestach.

VAM systém ešte nebol prekonaný

VAM systém bol nainštalovaný do viac ako 6000 vozidiel a viac ako 500 z nich sa zlodeji pokúsili ukradnúť. Nepodarilo sa im to však ani v jedinom prípade.

Foto: PR servis
Vam system, PR článok, nepoužívať

5 pobočiek na Slovensku

VAM systém si môžete dať namontovať v Bratislave, Nitre, Kalnej nad Hronom, Žiline a Lemešanoch na východe Slovenska. Ak to do týchto miest máte ďaleko, technici z VAM systému za vami radi prídu až do vašej garáže.

Viac o tom, ako VAM systém spoľahlivo ochráni vaše auto, si prečítajte na autoalarm-vamos.sk.

chyba