Porovnanie zabezpečovacích systémov: Vyberte si ten najspoľahlivejší!

Zlodeji na vaše vozidlo číhajú, nezávisle od toho, či máte starší ročník Volkswagenu alebo novšie BMW. Dať si ho zabezpečiť pred krádežou sa tak stáva logickým krokom. Ktorý zabezpečovací systém si však vybrať? Prinášame prehľad dostupných možností na trhu.

10.10.2019 07:00
Vam system,PR článok, nepoužívať Foto:

Vybrať si môžete:

1. Mechanické zabezpečenie
Prekonanie mechanického zabezpečenia, ako je napríklad blokovanie riadiacej páky alebo volantu, je už pre zlodejov hračkou.

2. Elektronické zabezpečenie
Obísť elektronické zabezpečenie, napríklad alarm z výroby, sa zase dá jednoducho pomocou rušičiek.

3. Autoalarm
Autoalarm nie je vo svojom zmysle slova zabezpečením. Zlodeji ho, navyše, vedia deaktivovať veľmi jednoducho.

4. Satelit
Vďaka satelitnému zariadeniu viete vozidlo monitorovať. Pri krádeži však zlodeji satelitné vyhľadávanie deaktivujú a vaše vozidlo už bude dávno rozobraté na diely či na východe Európy výhodne predané ďalšiemu majiteľovi.

5. Poistenie
Poistenie vaše starostlivo vybrané auto pred krádežou neochráni. Čaká na vás rad administratívy a peniaze uvidíte obvykle až po niekoľkých mesiacoch. Dostanete však len zostatkovú hodnotu vášho vozidla, za ktorú si auto v podobnej výbave kúpite len ťažko.

6. Elektromecha­nický zabezpečovací systém VAM
VAM systém, keďže je založený na elektronickom, ale aj mechanickom princípe, chráni vaše vozidlo komplexne a pred každým možným spôsobom krádeže. Navyše využíva princípy jedinečnosti a kombinatoriky, čo ho pre zlodejov robí neprekonateľným.

Foto: PR servis
Vam system,PR článok, nepoužívať

Prečo sa VAM systém oplatí najviac?

Do zabezpečenia VAM investujete len raz, nie sú potrebné žiadne mesačné či ročné poplatky. Auto vám na jednej z 6 pobočiek (Bratislava, Nitra, Trnava, Kalná nad Hronom, Žilina a Lemešany na východe Slovenska) zabezpečia technici za menej ako 4 hodiny. Vy tak môžete pokojne spávať a už nemusíte riešiť prípadnú krádež vášho vozidla.

Prečítajte si viac o tom, prečo je zabezpečovací systém VAM 100 % spoľahlivý, na autoalarm-vamos.sk.

chyba