Aby ste sa z letnej dovolenky vrátili vy aj vaše auto

Vydať sa na dobrodružstvo do neznámych krajín či len tak dva týždne ležať pri mori? Leto k týmto aktivitám priam nabáda! Lenže čo s vaším autom? Neostaňte sedieť doma len preto, že sa o neho bojíte, aj keď oprávnene. Dilemu, či váš novučičký Volkswagen alebo luxusné Audi zvládne svoj pobyt v cudzej krajine bez ujmy, už riešiť nemusíte.

25.06.2019 07:00
vam, pr článok, reklama, nepoužívať

Najrizikovejšie krajiny z hľadiska krádeží áut

V Európe sa medzi najrizikovejšie krajiny v prepočte krádeží na počet obyvateľov radia Luxembursko, Taliansko, Švédsko a Grécko. Ale nemyslite si, že v Chorvátsku či Bulharsku ste v bezpečí – ani tam počet krádeží áut nie je zanedbateľný. Ako si teda ochrániť svoje auto?

Zabezpečte si svoje auto pred krádežou

Určite ste o zabezpečovacích systémoch áut už počuli, na trhu je viacero takýchto modelov. Nie všetky sú však naozaj účinné. Na ktorý sa teda môžete spoľahnúť?

VAM systém – elektromechanický zabezpečovací systém so 100 % spoľahlivosťou

vam, pr článok, reklama, nepoužívať

VAM systém je zabezpečovací systém s výbornou štatistikou: aj keď sa zlodeji pokúšali ukradnúť takto zabezpečené auto vo viac ako 500 prípadoch, úspešní neboli ani raz. Ako je to možné?

VAM systém je založený na elektronickom, ale aj mechanickom princípe. Okrem toho využíva aj princípy kombinatoriky, čo znamená, že v každom aute sú zabezpečené iné časti a na iných miestach. Zlodeji tak nepochodia so žiadnym z ich overených spôsobov krádeže:

  • použitie rušičiek GPS/GSM/GPRS signálu,
  • použitie čítačky kódov či diaľkových ovládaní,
  • použitie duplikátu kľúča,
  • výmena spínacej skrinky,
  • výmena riadiacej jednotky motora,
  • výmena palubnej dosky.
vam, pr článok, reklama, nepoužívať

Pobočky VAM po celom Slovensku

VAM systém si môžete dať nainštalovať na pobočkách v Bratislave, Nitre, Kalnej nad Hronom, Žiline či Lemešanoch na východe Slovenska. Ak to do týchto miest máte ďaleko, technici za vami radi prídu a namontujú vám neprekonaný VAM systém do vášho auta priamo vo vašej garáži.

Všetky výhody VAM systému si môžete preštudovať na stránke www.autoalarm-vamos.sk.

vam, pr článok, reklama, nepoužívať
chyba