Zabezpečovací systém áut VAM: v čom je iný oproti ostatným?

Určite máte vo svojom okolí niekoho, komu z ničoho nič zmizlo auto. Aby sa to nestalo aj vám, mali by ste si ho zabezpečiť. Ale aký zabezpečovací systém si vybrať? Štandardné zabezpečenie z výroby či to domontované naviazané na centrálne zamykanie, bohužiaľ, nestačí.

15.05.2019 07:00
Vam, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Čím je VAM systém odlišný v porovnaní s inými zabezpečovacími systémami?

Všetky fabrické aj domontované zabezpečovacie systémy sú naviazané na centrálne zamykanie. To znamená, že pokiaľ má dotyčný zlodej načítanú frekvenciu vášho kľúča, jednoducho len otvorí auto, naštartuje ho a odíde s ním. To sa však nestane, ak máte vo svojom vozidle namontovaný VAM systém.

Unikátny VAM systém

Zabezpečovací systém VAM kombinuje elektronické aj mechanické zabezpečenie. Keďže nejde o fabrický systém, neexistuje k nemu žiadna schéma. V každom aute sú tak zabezpečené iné časti a na iných miestach. To platí aj pre dve inak totožné autá. Práve preto je pre zlodejov nemožné ho prekonať.

Foto: PR servis
Vam, PR článok, reklama, nepoužívať

Bez odberu z batérie

Výhodou VAM systému tiež je, že na rozdiel od iných zabezpečovacích systémov, nemá žiadny odber z batérie. Nemusíte sa teda starať o to, či sa vám nevybije batéria pri dlhšom státí na letiskovom či hotelovom parkovisku.

Čo s krádežou kolies alebo krádežou naložením vozidla?

Nadstavbové moduly VAM ODŤAH a VAM AKUSTIK poskytujú komplexnú ochranu celého vozidla. Auto teda nebude možné odtiahnuť, naložiť ani z neho ukradnúť kolesá či napríklad xenóny.

Foto: PR servis
Vam, PR článok, reklama, nepoužívať

Novinka VAM – protiúnosový systém

VAM pripravilo novinku – zabezpečovací systém proti únosu vozidla. Ako funguje? Predstavte si, že vás na semafore páchateľ so zbraňou v ruke donúti vystúpiť z vozidla. Otvoríte dvere, páchateľ nastúpi a s vozidlom odíde. Prejde však len približne 1500 m, po tejto vzdialenosti motor zhasne. Samozrejme, ak budete chcieť spraviť podobnú vec vy, budete vedieť, aký spínač v aute stlačiť na to, aby všetko zase fungovalo.

Ako jednoduché je ukradnúť auto, ktoré nemá zabezpečovací systém VAM? Pozrite si celú reláciu TA3 Motoring, ktorej hosťom bol Richard Vámoš, ktorý v súčasnosti firmu vedie.

Viac o tom, prečo vsadiť na 100 % spoľahlivý VAM systém, nájdete na webe www.autoalarm-vamos.sk, alebo zavolajte na telefónne číslo: 0902 846 888 a spýtajte sa na všetko, čo vás zaujíma.

chyba