Autá sa kradnú na Slovensku stále. So zabezpečovacím systémom VAM bude to vaše však v bezpečí

Aj keď počet krádeží motorových vozidiel na Slovensku z roka na rok pozvoľne klesá, toto číslo je stále vysoké. Len za prvé 3 mesiace sa na Slovensku ukradlo 327 vozidiel, čo sú skoro 4 autá za deň.

24.04.2019 07:00
VAM system, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Štatistiky kradnutých áut stále vedú modely Škoda a Volkswagen, ale zlodeji si veľmi radi počíhajú aj na autá luxusnejších značiek.

Myslíte si, že sa vaše auto nakoniec nájde? S touto možnosťou veľmi nerátajte

Aj objasnených prípadov síce z roka na rok stúpa, no toto číslo sa stále pohybuje na úrovni približne jednej tretiny, čo naozaj nie je veľa. Prsty v zmiznutí vášho auta bude mať pravdepodobne dobre organizovaná zlodejská skupina. Luxusnejšie auto skončí na Ukrajine či v Poľsku, auto nižšej strednej triedy rozobraté na kusy, často ešte v deň krádeže.

Foto: PR servis
VAM system, PR článok, reklama, nepoužívať

Ako krádeži vášho auta predísť?

A dá sa to vôbec? Potešíme vás – možné to je. Nemíňajte však peniaze na neúčinné zabezpečovacie systémy, ktoré zlodeji ľahko prekonajú. Dajte si namontovať spoľahlivý VAM systém – elektromechanický zabezpečovací systém, ktorý zlodeji nevedia prekonať.

Prečo je VAM systém neprekonateľný?

Zabezpečovací systém VAM je unikátny tým, že kombinuje využitie oboch princípov: elektronického aj mechanického. Každé auto je navyše zabezpečené individuálne, t. j. v každom aute sú zabezpečené iné časti a na iných miestach.

V prípade, že je vaše auto zabezpečené VAM systémom, zlodeji ho neukradnú. Nezaberie ani jedna z ich techník:

  • použitie rušičiek GPS/GSM/GPRS signálu,
  • použitie čítačky kódov či diaľkových ovládaní,
  • použitie duplikátu kľúča,
  • výmena spínacej skrinky,
  • výmena riadiacej jednotky motora,
  • výmena palubnej dosky.
Foto: PR servis
VAM system, PR článok, reklama, nepoužívať

VAM systémom zabezpečíte každé auto

VAM systém je možné namontovať do všetkých bežných, ale aj unikátnych modelov áut. Zabezpečiť je však možné aj motorky, jachty, pracovné stroje či karavany.

Chcete sa o VAM systéme dozvedieť viac? Prečítajte si všetky výhody tohto spoľahlivého zabezpečovacieho systému, ktorý je neprekonaný už 20 rokov, na: www.autoalarm-vamos.sk.

Foto: PR servis
VAM system, PR článok, reklama, nepoužívať
chyba