VAM systém: aké sú výhody elektromechanického zabezpečenia oproti ostatným?

Zabezpečiť si auto sa určite oplatí, to isto viete. Ale viete aj, ktorý zabezpečovací systém by ste si mali vybrať? My odporúčame VAM systém – na trhu so zabezpečovacími systémami patrí určite na vrchol. Prečítajte si, aké výhody ponúka oproti ostatným.

19.02.2019 00:00
VAM System, PR článok, nepoužívať Foto:

Elektronické aj mechanické zabezpečenie v jednom

VAM systém je založený na elektronickom aj mechanickom princípe. Chráni tak vaše vozidlo pred akýmkoľvek spôsobom krádeže.

Foto: PR servis
VAM System, PR článok, nepoužívať

Neprekonateľnosť systému VAM

VAM systém je do každého auta namontovaný individuálne. To, že využíva princípy jedinečnosti a kombinatoriky, ho robí pre zlodejov neprekonateľným.

Rýchla a jednoduchá obsluha

Kazetku, bez ktorej vozidlo nebude možné naštartovať, pri odchode z vozidla stačí vybrať. Pri opätovnom nasadnutí do auta ju zase vložíte späť – rýchlo a jednoducho.

Foto: PR servis
VAM System, PR článok, nepoužívať

Bez odberu napätia

VAM systém nemá žiadny odber z batérie vášho auta. Nemusíte sa teda starať o to, ako dlho bude vaše auto stáť pred domom či na hotelovom parkovisku.

Rozširujúce moduly VAM ODŤAH a VAM AKUSTIK ochránia kolesá aj batožinový priestor

Chceli by ste, aby bolo vaše auto chránené komplexne? Rozširujúce moduly základného zabezpečovacieho systému VAM sa postarajú o ochranu vašich kolies či interiéru vozidla pred vniknutím neoprávnenej osoby.

Montáž VAM systému po celom Slovensku, ale aj u vás doma

Namontovať si VAM systém môžete na pobočkách po celom Slovensku – v Bratislave, Nitre, Kalnej nad Hronom a Lemešanoch v Prešovskom kraji. Ak však preferujete montáž vo vlastnej garáži, technici z VAM systému radi zabezpečia vaše auto aj u vás doma.

Foto: PR servis
VAM System, PR článok, nepoužívať

Viac o tom, prečo VAM systém medzi zabezpečovacími systémami vyniká, nájdete na: www.autoalarm-vamos.sk.

chyba