Kradnú sa autá všetkých značiek: v bezpečí pred zlodejmi nie je ani to vaše

Tiež ste si prečítali štatistiku krádeží áut a usúdili ste, že ak nemáte auto značky Škoda alebo a Volkswagen, krádeže sa vás netýkajú? Potom je dosť veľká pravdepodobnosť, že vás zlodeji nepríjemne prekvapia.

05.02.2019 06:00

Na náhradné diely či pre konkrétneho zákazníka niekde na východe sú totiž skupiny zlodejov ochotné a schopné ukradnúť akékoľvek auto. Ohrozené sú najmä luxusnejšie značky, ale v bezpečí nie sú ani staršie modely strednej triedy či lacnejšie vozidlá.

Ako je možné krádeži auta predísť?

A dá sa to vôbec? Potešíme vás – možné to je. S elektromecha­nickým zabezpečovacím systémom VAM zabezpečíte svoje vozidlo proti každému spôsobu krádeže. Zlodeji potom nepochodia ani s:

  • použitím rušičky GPS/GSM/GPRS signálu,
  • použitím diaľkových ovládaní či čítačky kódov,
  • vymenením spínacej skrinky,
  • vymenením riadiacej jednotky motora,
  • vymenením palubnej dosky,
  • použitím duplikátu kľúča.

Ako je to možné?

VAM systém, ktorý je založený na elektronickom, ale aj mechanickom princípe, využíva základy kombinatoriky a unikátnosti. V každom aute sú tak zabezpečené iné časti a na iných miestach. To ho robí pre zlodejov neprekonateľným.

Foto: PR servis
vam, PR článok, reklama, nepoužívať

VAM systémom si zabezpečíte auto každej značky

VAM systém je určený pre každý model každej značky, namontovať sa dá až do 3000 modelov vozidiel. Zabezpečiť VAM systémom je možné však aj pracovné stroje či nákladné vozidlá.

Foto: PR servis
vam, PR článok, reklama, nepoužívať

Nulový odber z batérie

Na rozdiel od iných zabezpečovacích systémov nemá zabezpečovací systém VAM žiadny odber z batérie. Môžete svoje auto nechať teda pokojne stáť pred domom či na letiskovom parkovisku tak dlho, ako potrebujete bez obáv z toho, že ho po príchode k nemu nenaštartujete.

Foto: PR servis
vam, PR článok, reklama, nepoužívať

Montáž VAM systému po celom Slovensku

VAM systém vám namontujú na pobočkách v Bratislave, Nitre, Kalnej nad Hronom a Lemešanoch na východe Slovenska. Ak by ste to do týchto miest mali ďaleko, technici z VAM systému vám vedia zabezpečovací systém namontovať aj vo vašej garáži.

Pre viac informácií o tom, ako VAM systém spoľahlivo chráni vaše auto, kliknite na www.autoalarm-vamos.sk.

Foto: PR servis
vam, PR článok, reklama, nepoužívať
chyba