Autá sa vo veľkom kradnú aj z uzavretých garáží. Čo s tým?

Myslíte si, že ak máte vaše novučičké auto vo vlastnej garáži, nič sa mu stať nemôže? Opak je pravdou. Vo vašej uzavretej garáži totiž zlodejov nič neruší. Nemusia si dávať pozor na okoloidúce autá či chodcov, ktorí by ich pri krádeži mohli vyrušiť.

23.01.2019 06:00
vam system, PR článok, reklama, nepoužvívať Foto:

Krádežiam áut sa dnes venujú profesionálne skupiny zlodejov. Nečakajte teda žiadnych amatérov, ktorí nebudú vedieť, čo majú robiť. Presne totiž vedia, za akým autom idú a kam. Otvoriť si vašu garáž zvládnu jediným kliknutím.

Čo teda s tým? Poradíme vám jednoduchšie riešenie, ako obmotávať kolesá titánovými reťazami. Aké? VAM systém, neprekonateľný zabezpečovací systém áut! Ak si totiž do vášho auta dáte namontovať VAM, žiadny zlodej ho neukradne.

S VAM systémom spávate pokojne vy aj vaše auto

VAM systém je jedinečný elektromechanický zabezpečovací systém pre vaše auto. Zabezpečovací systém VAM je odolný voči:

  • použitiu rušičky GPS/GSM/GPRS signálu,
  • použitiu diaľkových ovládaní či čítačky kódov,
  • vymeneniu spínacej skrinky,
  • vymeneniu riadiacej jednotky motora,
  • vymeneniu palubnej dosky,
  • použitiu duplikátu kľúča.
Foto: PR servis
vam system, PR článok, reklama, nepoužvívať

Prečo je VAM systém neprekonaný?

Prečo VAM systém zlodeji nevedia prekonať? Je totiž založený na princípoch kombinatoriky a unikátnosti: v každom aute sú zabezpečené iné časti a na iných miestach.

VAM pre každé auto po celom Slovensku

VAM systém si môžete dať namontovať do každého typu vozidla. Nezáleží teda na tom, či ste fanúšikom Škodovky, alebo preferujete športové BMW. Spoľahlivý VAM systém vám do auta každej značky namontujú technici na pobočkách po celom Slovensku: v Bratislave, Nitre, Kalnej nad Hronom a Lemešanoch v Prešovskom kraji.

Viac o výhodách VAM systému pre vaše auto si prečítajte na www.autoalarm-vamos.sk.

chyba