Hyundai i20 – Ideálny parťák

Je šikovný, veľmi ľahko sa ovláda, je spoľahlivý, ponúka vynikajúci pomer ceny a hodnoty a má najmodernejšie technológie.

19.10.2018 08:00
i20 800x600px 01
Zdroj foto: Hyundai Slovensko

U Slovákov a Sloveniek obľúbený Hyundai i20 prešiel modernizáciou. Nielen z dizajnovej, ale aj z technickej stránky. Sebavedomie mu poskytuje maska chladiča s trojrozmerným dizajnom, ktorej sekundujú nové predné svetlomety s denným LED svietením. Bočná silueta s čiernym zadným stĺpikom definuje model i20 zboku. Zadná časť je opticky širšia vďaka novým zadným svetlometom s LED technológiou a zadná lišta zvýrazňuje šírku auta.

Zdroj foto: Hyundai Slovensko
i20 800x600px 02 Zdroj foto: Hyundai Slovensko

Nová palubná doska so 7-palcovým displejom ponúka konektivitu vo forme Apple CarPlay a Android Auto. K dispozícii je aj integrovaná navigácia.

Vyladenie podvozka je komfortné, no nesklame vás ani v zákrutách. Hyundai i20 je preto skvelou voľbou nielen pre mladý pár, ale aj pre skúsenejšiu generáciu cestovateľov, ktorá ocení bezproblémové ovládanie klimatizácie klasickými ovládačmi. Každý model i20 ponúka delené sedadlá, priestor je dostatočný aj pre rodiny s deťmi.

Na výber je niekoľko motorových variantov. Motor 1,2i sa ponúka v dvoch výkonových verziách – 55 kW (75 k) a 62 kW (84 k). Ak radi šliapnete na plyn, vašou voľbou bude turbodúchadlom prepĺňaný motor 1,0 T-GDi. Opäť máte k dispozícii dva varianty – s maximálnym výkonom 74 kW (100 k) a 88 kW (120 k).

Zdroj foto: Hyundai Slovensko
i20 800x600px 03 Zdroj foto: Hyundai Slovensko

Odkliknite si v konfigurátore Safety Pack a získate ochranu v podobe autonómneho núdzového brzdenia v prípade, že vodič nereaguje na prekážku pred sebou, systém pre udržanie vozidla v jazdnom pruhu, automatické prepínanie diaľkových svetiel a sledovanie únavy vodiča. Smart Pack vám ponúkne inteligentný kľúč s automatickým otváraním dvier.

Zdroj foto: Hyundai Slovensko
i20 800x600px 04 Zdroj foto: Hyundai Slovensko

Najväčšou výhodou modelu Hyundai i20 je jeho prispôsobivosť. Bez problémov sa prispôsobí každej situácii, s ktorou sa vodič bežne na cestách stretáva. Je to ideálny partner aj pre tých, ktorí si vyberajú auto bez emócií a s chladnou hlavou.

Viac informácií o novom Hyundai i20 nájdete na www.hyundai.sk.

chyba