Miesto pre rodinu aj v rodine. Nový, lepší Hyundai Tucson

Pomoc rodine má už v základnej výbave. Spoznajte výhody nového Hyundai Tucson.

27.08.2018 08:00
Tucson hero dedicated 4c 1600x1200px
Zdroj: Huyndai Slovensko

Naštartujte svoje očakávania

Nový Tucson je auto do mesta aj mimo neho. Ponúka bohatú paletu motorov. Na svoje si prídu tí, ktorí preferujú benzínový pohon, ale aj tí, ktorí hľadajú hltača kilometrov s naftovým agregátom. Nový Tucson je k dispozícii s pohonom predných kolies, no milovníci jazdy mimo asfaltových ciest sa určite potešia osvedčeným schopnostiam pohonu 4×4. Novinkou, ktorá zaujme predovšetkým mestských šoférov, je benzínová predokolka s automatickou prevodovkou, ktorá je ideálnym riešením pri zápchach a v nekonečných kolónach.

Zdroj: Huyndai Slovensko
1 DSC00540-1 1600x1200px Zdroj: Huyndai Slovensko

Bohato zariadený už v základnej výbave

Pre každého člena rodiny je prvoradý komfort. Preto už v základnej výbave dostanete množstvo vychytávok, ktoré spríjemnia vašu cestu a myslia hlavne na bezpečnosť. Zatmavené sklá dobre padnú, keď si deti budú chcieť dať poobedného šlofíka. A keď už budú hore, ľahko ich zabavíte vďaka držiakom na tablet a napájacím zásuvkám na zadných sedadlách.

Zdroj: Huyndai Slovensko
2 DSC04377-1 1600x1200px Zdroj: Huyndai Slovensko

Zaparkujete všade a jednoducho

Ani to najmenšie miesto vám už nebude robiť problém vďaka 4 kamerám, ktoré na displeji zobrazia celé okolie nového Hyundai Tucson. K tomu patria aj predné a zadné parkovacie snímače. Vďaka inteligentnému tempomatu s funkciou auto stop sa v zápche posúvate bez toho, aby ste si odpálili členok. S funkciou automatického brzdenia s rozpoznávaním chodcov ste v absolútnom bezpečí vy aj ostatní naokolo.

Zdroj: Huyndai Slovensko
3 HYUNDAI TUSCON LIFESTYLE SOUND AS GOOD 4544-1 1600x1200px Zdroj: Huyndai Slovensko

Ešte lepší Tucson s výhodným financovaním a dlhou zárukou

Na nový Hyundai Tucson dostanete záruku až 5 rokov bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov. K tomu ešte výhodné sadzby havarijného poistenia, výhodné značkové financovanie „Ľahké splátky“ a špeciálnu cenu na súpravu zimných pneumatík. Nový Hyundai Tucson môže byť váš už od 18 990 €. Vypočítajte si cenu na www.hyundai.sk alebo sa objednajte na nezáväznú skúšobnú jazdu.

Hyundai Motor Slovakia

Zdroj: Huyndai Slovensko
4 HYUNDAI TUSCON LIFESTYLE SOUND AS GOOD 6354-1 1600x1200px Zdroj: Huyndai Slovensko
chyba