Hyundai chce zmeniť náš pohľad na menšie mestské autá

Fastbacky zažívajú v poslednej dobe comeback. Trendu sa chytil aj výrobca Hyundai, ktorý predstavil svoj model - Hyundai i30 Fastback.

07.02.2018 08:00
hyundai inzercia
Zdroj: Hyundai Slovensko

Vkusný dizajn a praktické rozmery

Veľké, luxusne vyzerajúce sedany nie sú práve vhodné do každej mestskej uličky a malým, hoci praktickým hatchbackom zas chýba pohodlie a prémiový vzhľad.

i30 Fastback však kombinuje to najlepšie z oboch. Príchodom vo Fastbacku vzbudíte dobrý dojem na každom meetingu a zároveň efektívne zaparkujete bez nutnosti rezervovať si 20 minút na hľadanie miesta.

Dôraz na každý detail

Vkusný minimalizmus nekončí s vonkajšími líniami strechy. Pozornosť je venovaná každému detailu aj v interiéri.

Praktický, odsadený 8-palcový dotykový displej spája v jednej obrazovke všetky potrebné funkcie – navigáciu, na 7 rokov predplatenú službu LIVE Services s dopravnými správami či aplikácie Apple CarPlay™ a Android Auto™ pre ovládanie hudby smartfónom.

Zdroj: Hyundai Slovensko
hyundai inzercia Zdroj: Hyundai Slovensko

Inovatívny prístup k bezpečnosti

Aj napriek jedinečnému dizajnu a príjemnému interiéru sú hlavnými devízami Fastbacku bezpečnosť a spoľahlivosť. Model je lídrom v segmente v oblasti technológií. V teste bezpečnosti EURO NCAP získal najvyššie hodnotenie.

Je vybavený systémom autonómneho núdzového brzdenia, varovania pred čelným nárazom, automatického udržania vozidla v jazdnom pruhu a radou ďalších asistenčných systémov. Vďaka sofistikovanej bezpečnosti získate pocit istoty pre vás a vašich blízkych. Všetky funkcie sú navyše dostupné už v základnej výbave, čo je pri tejto triede automobilov rarita.

Zdroj: Hyundai Slovensko
hyundai inzercia Zdroj: Hyundai Slovensko

Stabilný výkon v dvoch variantoch

Na Slovensku sa predáva v dvoch variantoch motora – 1,0 T-GDI a pre fanúšikov rýchlejšej jazdy 1,4 T-GDI so 7-stupňovou dvojspojkou.

S praktickými rozmermi a výkonným motorom Fastbacku viete, že celá rodina sa dostane načas kdekoľvek potrebuje. A keď prišliapnete na plyn na výkonnejšom variante 103 kW motora, nezmeškáte ani jedno business stretnutie.

chyba