OMV MaxxMotion Diesel - pre akékoľvek zimné podmienky až do mínus 40 stupňov Celzia*

OMV MaxxMotion Diesel poskytuje vynikajúce zimné vlastnosti, ktoré umožnia spoľahlivú prevádzku vozidla v zime za každých podmienok. Vďaka špeciálnej receptúre, vyvinutej v Rakúsku, umožňuje vysoko kvalitná zimná nafta OMV MaxxMotion Diesel nielen bezpečné štartovanie aj za drsných zimných podmienok, ale maximalizuje výkon motora a predlžuje jeho životnosť. OMV Slovensko odporúča tankovať OMV MaxxMotion Performance Diesel pre maximálny výkon a ochranu a to aj pri veľmi nízkych teplotách.

05.12.2017 09:19
omv Foto:

Aby sa dosiahlo optimálne správanie pri štartovaní a spoľahlivá jazda, treba v zimnom období venovať viac pozornosti vlastnostiam paliva. OMV MaxxMotion Diesel je vysoko kvalitné palivo, vyvinuté v Rakúsku inovačným tímom OMV. Umožňuje vynikajúci výkon motora vo všetkých zimných podmienkach. S bodom filtrovateľnosti za studena až do mínus 40 stupňov Celzia* je OMV MaxxMotion Diesel perfektné riešenie pre pohodovú a spoľahlivú jazdu dokonca aj počas najchladnejších zimných dní. Inovatívna rakúska receptúra MaxxMotion Diesel zaručuje čistotu motora, odstraňuje existujúce usadeniny a predchádza znečisťovaniu. Výsledkom je nielen lepšie spaľovanie, ale aj nižšie emisie.

„Pre mňa je to jednoznačne najlepší zimný diesel na Slovensku,“ hovorí motoristická legenda a úspešný pretekár Rely Dakar Ivan Jakeš.

„Naše palivá MaxxMotion Performance Fuels poskytujú skutočné a merateľné benefity počas celého roka. To je náš sľub zákazníkom. Či už ide o naftu alebo benzín, MaxxMotion poskytuje vďaka lepšiemu procesu spaľovania maximálny výkon. Špeciálne, inovatívne receptúry aditív udržujú motor čistý, znižujú opotrebenie a z dlhodobého hľadiska predlžujú životnosť motora,“ dodáva Klaus Jürgen Schneider, senior viceprezident pre retail.

  • –40°C je hodnota CFPP (bod filtrovateľnosti za studena) podľa normy EN 590. Výhody a účinky paliva sú ovplyvnené aj vozidlom, správaním vodiča a technickým stavom motora a sú založené na porovnaní s palivom, ktoré spĺňa miestne minimálne požiadavky noriem STN EN 590 pre naftu a STN EN 228 pre benzín.
chyba