Myslíte, že zabezpečenie vášho auta zabezpečovacím systémom nie je potrebné?!

Už ste síce počuli o zabezpečovacích systémoch do áut, ale povedali ste si, že na jeho namontovanie nie je dôvod? Ak však chcete, aby vaše vozidlo zostalo vaším, mali by ste sa zamyslieť aj nad touto možnosťou. Prejdime si teda najbežnejšie protiargumenty.

14.11.2017 08:00
DSC00515

Protiargument číslo 1: Moje vozidlo je už z výroby zabezpečené proti krádeži.

Odpoveď: Nie dostatočne. Vozidlo z výroby je síce štandardne zabezpečené imobilizérom, avšak toto zabezpečenie nie je postačujúce a nezaručuje, že vám vozidlo neukradnú.

Protiargument číslo 2: Ak si dám namontovať zabezpečovací systém, stratím nárok na záruku vozidla.

Odpoveď: Určite nie. Montáž zabezpečovacieho systému VAM nemá žiadny negatívny vplyv na záruku auta. Spoločnosť VAM systém navyše preberá záruku na všetky nimi zasiahnuté časti vo vozidle.

Protiargument číslo 3: Mám poistku proti krádeži, zabezpečovací systém nepotrebujem.

Odpoveď: Poistka proti krádeži má oproti zabezpečovaciemu systému zopár nevýhod. V prvom rade sa musíte zmieriť s tým, že svoje milované auto pravdepodobne už nikdy neuvidíte. V druhom rade, ak vám aj poisťovňa poistnú udalosť uzná, vyplatí vám len zostatkovú hodnotu vozidla. Za ňu si však auto rovnakého typu a výbavy kúpite iba ťažko. Pripravte sa tiež na to, že si na vyplatenie peňazí počkáte okolo pol roka.
+1

Protiargument číslo 4: Dám si namontovať zabezpečovací systém, ale zlodeji ukradnú moje vozidlo aj tak.

Odpoveď: Ak by sa to stalo, bolo by to prvýkrát za celú 15-ročnú históriu firmy. Zlodeji sa síce auto s namontovaným zabezpečovacím systémom VAM pokúsili ukradnúť až v 500 prípadoch, nepochodili však ani raz.

Protiargument číslo 5: Montáž zabezpečovacieho systému bude zdĺhavá.

Odpoveď: Montáž zabezpečovacieho systému VAM vám technici vedia spraviť do niekoľkých hodín. Navyše, v prípade záujmu, vedia vycestovať aj za vami a namontovať vám tento systém napríklad vo vašej garáži.

Protiargument číslo 6: Budem musieť na to, že si mám aktivovať zabezpečovací systém, neustále myslieť a bude to zaberať veľa času.

Odpoveď: Aktivácia a deaktivácia zabezpečovacieho systému VAM je až detsky jednoduchá. V rámci montáže vám technici do palubnej dosky namontujú časť, do ktorej len jednoducho vložíte kazetku a idete. Pri vystupovaní z auta ju zase vyberiete. Bez použitia kazetky vozidlo nebude možné žiadnym spôsobom naštartovať.

Na akom princípe teda zabezpečovací systém VAM funguje, že ho nie je možné prekonať?

Unikátny VAM systém funguje na princípe elektromechanického zabezpečenia. Ochráni tak vaše vozidlo pred akýmkoľvek spôsobom krádeže – použitím rušičiek GPS/GSM/GPRS signálu, čítačky kódov či diaľkových ovládaní, výmenou spínacej skrinky, riadiacej jednotky motora či palubnej dosky, ale aj pred použitím duplikátu kľúča.

Viac výhod zabezpečovacieho systému VAM nájdete na webe: www.autoalarm-vamos.sk, alebo u nášho predajcu na čísle 0902 846 888.

chyba