Aby vaše auto neskončilo v zahraničí

Auto, na ktoré ste dlho šetrili zrazu nie je tam, kde ste ho zaparkovali? Dúfate, že vás len odtiahli. Pravdepodobne však vaše auto odcudzili.

31.10.2017 08:00
DSC00299

Ako sa vyhnúť tomu, aby vaše vozidlo zmenilo majiteľa?

„Auto z výroby je síce zabezpečené imobilizérom, ktorý je štandardne namontovaný. Bohužiaľ, toto zabezpečenie nie je dostatočné na to, aby sa auto nedalo ukradnúť. K tomu je potrebné domontovať buď mechanické, alebo elektromechanické zabezpečenie, inak nie je chránené,“ vysvetľuje špecialista na zabezpečenie áut Richard Vámoš, ktorý sa v tejto oblasti pohybuje už viac ako 20 rokov.

DSC 0616 1

Preto by ste si mali dať auto zabezpečiť systémom VAM, ktorý ho dokonale ochráni pred každým možným spôsobom krádeže. Vaše vozidlo tak bude imúnne voči použitiu rušičiek GPS/GSM/GPRS signálu, použitiu čítačky kódov či diaľkových ovládaní, výmene spínacej skrinky, výmene riadiacej jednotky motora, výmene palubnej dosky či použitiu duplikátu kľúča.

Spoločnosť VAM system disponuje dlhoročne vyvíjaným know-how, ktoré zabezpečuje, že s vaším autom neodíde nikto iný. „Samozrejme, zabrániť tomu, aby sa zlodej dostal dovnútra auta je prakticky nemožné, už iba kvôli možnosti použitia hrubej sily. VAM systém sa však postará o to, aby zlodej vaše auto nenaštartoval a tým pádom s ním ani neodišiel. Dokazuje to fakt, že žiadne z viac ako 6000 áut, do ktorých sme VAM systém namontovali, nebolo ukradnuté aj napriek tomu, že sa o to zlodeji pokúsili viac ako 500-krát,“ dopĺňa Richard Vámoš.

DSC 0081
PDBP4733

VAM systém je možné namontovať do všetkých typov áut, nezáleží teda na tom, či si chcete ochrániť pred krádežou svoju Fabiu, Lamborghini alebo BMW. Samotnú montáž systému technici z tímu VAM system momentálne v rámci Slovenska vykonávajú v Bratislave, Nitre a v Kalnej nad Hronom.

O tom, ako zabezpečenie áut VAM systémom funguje a viac o jeho výhodách si môžete prečítať na: http://www.autoalarm-vamos.sk/, alebo nás kontaktujte na čísle 0902 846 888.

chyba