Koniec roka v AutoBOATe v znamení akciových ponúk

Chcete kúpiť nový Volkswagen, Škodu alebo SEAT? Teraz je na to ten správny čas. V AutoBOATe na Vajnorskej v Bratislave majú aktuálne rôzne akciové ponuky a vybrať si môžete zo širokej škály ponúkaných modelov. V prípade, že vaša voľba padne na jedno z mnohých skladových vozidiel, môžete sa na ňom odviezť bezprostredne po vybavení nevyhnutných formalít. Pri väčšine modelov máte v cene rovno aj zimné pneumatiky, takže vám nič nebráni vyraziť zo salónu priamo na zimnú dovolenku.

16.12.2016 08:39
AutoBOAT
zdroj: AutoBOAT

Ak je Vašou vysnívanou značkou Volkswagen, máte dve možnosti. Vybrať si jedno z vozidiel Mimoriadnej ponuky, kde nájdete skladové a predvádzacie vozidlá s akciovými cenami, alebo využiť aktuálnu akciu BOAT bonusy, v ktorej spolu s vozidlom dostanete aj ďalšie benefity.

zdroj: AutoBOAT
AutoBOAT zdroj: AutoBOAT

V prípade značky ŠKODA dostanete k väčšine modelov aj zimné komplety grátis a navyše budete mať prvé dve servisné prehliadky vášho nového vozidla zadarmo – samozrejme až potom, keď nastane ten správny čas. Okrem toho teraz táto značka ponúka modely Yeti vo výpredajových cenách.

zdroj: AutoBOAT
AutoBOAT zdroj: AutoBOAT

Čo sa týka značky SEAT, aj v tej vás vybavia na cesty aj zimnými pneu a rovnako ako pri Škode môžete benefitovať z dvoch nasledujúcich servisných prehliadok zadamo. Ak by však modelom vašich snov bola čerstvá novinka SEAT Ateca, na prevzatie vozidla si pre veľký záujem budete musieť trochu počkať.

AutoBOAT, ktorý na budúci rok oslávi už 25 výročie predaja a servisovania vozidiel, je spoľahlivým partnerom svojich klientov a má špeciálne cenové podmienky na nákup a servis vozidiel pre VIP zákazníkov. Samozrejmosťou je profesionálny prístup a komunikácia, optimalizácia nákladov na nákup a servis vozidiel, ako aj občerstvenie pri každej návšteve prevádzky.

zdroj: AutoBOAT
AutoBOAT zdroj: AutoBOAT

Viac sa o aktuálnej ponuke firmy AutoBOAT dozviete na www.boat.sk.

chyba