Hyundai Santa Fe je sebavedomé a neprehliadnuteľné SUV

Adaptívny tempomat, monitorovanie okolia vozidla, inteligentný parkovací asistent, ale hlavne sebavedomý dizajn a výkon hodný dravca nájdete práve v Hyundai Santa Fe.

19.12.2016 08:00
Hyundai
zdroj: Hyundai

Špičkový dizajn a komfort

zdroj: Hyundai
Hyundai zdroj: Hyundai

Hyundai Santa Fe si zachováva hlavné prvky vzhľadu rodinného vozidla, ale zároveň pôsobí majestátne a dynamicky. Vďačí za to charakteristickej šesťuholníkovej maske chladiča v chrómovanej úprave, novému dizajnu predných xenónových projekčných reflektorov, ale aj ďalším prvkom. Kvalitu v kombinácii s najvyšším komfortom a s inovatívnymi technológiami stelesňuje aj najmodernejší multimediálny/na­vigačný systém vybavený prijímačom digitálneho rozhlasového vysielania DAB a ozvučovacím systémom Infinity.

Bezpečnosť na prvom mieste

zdroj: Hyundai
Hyundai zdroj: Hyundai

Základom každého rodinného SUV je bezpečnosť a tá je v Santa Fe na prvom mieste. Systém automatického núdzového brzdenia (AEB) pomocou kamery a radarového senzora upozorňuje vodiča na nebezpečné situácie, a ak je to potrebné, automaticky zabrzdí vozidlo. Veľmi efektívne tak dokáže buď predísť kolízii, alebo aspoň znížiť rýchlosť nárazu a tým aj následkov kolízie. Novinkou je tiež inovatívny kamerový systém AVM, ktorý sa zas postará o zobrazenie blízkeho okolia vozidla v uhle 360 stupňov. Pri dlhších cestách na rodinnú dovolenku si nebudete môcť vynachváliť adaptívny tempomat, ktorý automaticky udržiava nastavený odstup od vozidla idúceho vpredu. Spomedzi ďalších asistenčných prvkov spomeňme monitorovanie priestoru vedľa vozidla a mŕtvych uhlov zrkadiel, automatické tlmenie diaľkových svetiel alebo parkovacieho asistenta, ktorý zaparkuje vozidlo bez najmenších problémov.

zdroj: Hyundai
Hyundai zdroj: Hyundai

Výhodná cena a výborný výkon

Hyundai Sante Fe ponúka motoristom dva naftové motory s výkonovým rozpätím 110 kW, alebo 147 kW. Na výber je 6-stupňová manuálna alebo automatická prevodovka. To všetko môžete mať s bonusom 1 500 € už od 34 990 €. Teraz navyše aj s havarijným poistením a so zimnými pneumatikami za extra výhodnú cenu.
chyba