Jedinečný liek na dlhé večery od BMW!

Clive Owen patrí k najlepším hercom. Jeho akčné schopnosti využila značka BMW v krátkom filme The Escape. Pozrite si ho pohodlne doma.

09.11.2016 08:00
BMW inzercia

Aktivity značky BMW sú naozaj široké. Od výroby automobilov a motocyklov, cez preteky v motoršporte, podporu umenia až po produkciu vlastných krátkych filmov s najznámejšími umelcami. Takým je aj film The Escape (Únik).

Špičkovými hercami a tvorcami je film doslova nabitý. Režisérsku taktovku si zobral Neill Blomkamp (nominovaný na Oscara za film District 9). Pod jeho vedením sa hlavnej úlohy zhostil hviezdny Clive Owen. V snímke sa objavili aj Dakota Fanning, Jon Bernthal a ďalšia hviezda nominovaná na Oscara, Vera Farmiga.

Napínavý dej krátkeho filmu The Escape si vychutnajte sami, no prezradíme, že uvidíte, ako sa dá s novým BMW radu 5 poraziť a zničiť helikoptéra. Priaznivci automobilov ocenia jazdné výkony novinky, dámam ulahodí Clive Owen a jeho uhrančivý pohľad.

Spolupráca najlepších

The Escape nadväzuje na krátke filmy z produkcie BMW. Vznikli v rámci série The Hire. Na každom z týchto krátkych filmov spolupracovali veľké mená Hollywoodu. Prvý film „Ambush” natočil John Frankenheimer, nasledoval film „Chosen” od Anga Lee. Tretí film série „The Follow” režíroval Wong Kar-wai a zahrali si v ňom Forest Whitaker, Adriana Lima a Mickey Rourke. Guy Richie nakrútil film „Star” s popovou ikonou Madonnou. V snímke „Powder Keg” si hral Stellan Skarsgård a natočil ho niekoľkonásobný držiteľ Oscara Alejandro G. Iñárritu. Druhú sezónu série „The Hire” produkovali Tony a Ridley Scottovci. Odštartovala s filmom „Beat the Devil” Tonyho Scotta, v ktorom sa objavila soulová legenda James Brown a Gary Oldman ako diabol. V „Hostage” Johna Woo si zahral Maury Chaykin. Joe Carnahan nakrútil „The Ticker” s Donom Cheadlom, čo bol posledný diel série.

Novinku The Escape si môžete bezplatne pozrieť na internete.

Ukážka z filmu The Escape, Zdroj: BMW
Ukážka z filmu The Escape, zdroj: BMW
+17Ukážka z filmu The Escape, zdroj: BMW
chyba