Veľká cena OMV spojila milovníkov výkonu

Rev motorov, vôňa benzínu a najmä výborná atmosféra. Prvý ročník Veľkej ceny OMV priviedol na pretekársky okruh do Orechovej Potône všetkých, ktorých spája kvalitný prémiový benzín OMV MaxxMotion. Na trati si mohli preveriť svoje schopnosti v rýchlostných disciplínach i v súťažiach šikovnosti.

16.09.2016 12:29
OMW inzercia SITA

„Najzručnejší šoféri vedia, že o svoje vozidlo sa musia starať, aby v prípade potreby bolo v top stave. Aj preto tankujú prémiové palivo OMV MaxxMotion. Vďaka nemu majú nielen záruku vysokého výkonu a dynamického zrýchlenia, ale aj kvalitnej starostlivosti o motor,“ povedala Ľubica Slabejová zo spoločnosti OMV. „Samozrejme, najzručnejší šoféri vedia aj to, že vysoká rýchlosť a auto na hranici možností patria na pretekársky okruh a nie na bežné cesty.“

Slovakiaring privítal 84 účastníkov Veľkej ceny. Miestenku v elitnej zostave mohol získať každý, kto počas júla natankoval aspoň 30 litrov prémiového paliva MaxxMotion na ktorejkoľvek čerpacej stanici OMV a prihlásil svoj pokladničný blok na webovej stránke OMV.

Účastníkov na okruhu čakali preteky na motokárach, jazdy zručnosti i off-roadová trať. Mohli tiež využiť služby inštruktorov a zo sedadla spolujazdca si vychutnať jazdu šmykom na driftovacej prezentácii, či nechať sa v rámci Race Taxi povoziť skúsenými pretekármi.

OMW inzercia SITA

Víťazmi boli všetci zúčastnení, no o dôvod na radosť viac mali piati výhercovia, ktorí získali prémiové palivo OMV MaxxMotion na celý rok zadarmo.

O dobrú zábavu sa po celý deň staral aj úspešný slovenský jazdec a deväťnásobný účastník Rally Dakar Ivan Jakeš. Ten si to v motokárových pretekoch rozdal s automobilovým pretekárom Martinom Homolom. Ukázalo sa, že motorkár je predsa len viac zvyknutý na dve kolesá, keď v tesných pretekoch nakoniec ťahal za kratší koniec. „Na motokárach jazdím raz za dva roky, tak som si myslel, že dopadnem horšie,“ reagoval na tesný výsledok s úsmevom Jakeš.

chyba