Hyundai edícia YES! vám pripraví jeseň plnú zážitkov

Leto sa skončilo a vy máte obavy, že sa na jeseň budete nudiť. Omyl! Hyundai pre vás pripravil limitovanú edíciu YES!, v rámci ktorej na nudu ani nepomyslíte.

14.09.2016 08:00
hyundai inzercia

YES! v meste aj prírode

Modely i20 YES! a i30 YES! oceníte už na prvý pohľad. Oba sú ideálni spoločníci do mesta a na ulici sa za nimi obzrie nejeden fajnšmeker. Ak sa však rozhodnete pre výlet s kamarátmi alebo s celou rodinou ďaleko do hôr, zistíte, ako rýchlo sa dokážu zmeniť z mestských štramákov na dobrodružných dravcov. Výkon vás nesklame ani v náročnejších terénoch a veľkosť interiéru a kufra vás zarazí až tak, že sa chvíľu budete cítiť, akoby ste sedeli v aute oveľa vyššej kategórie. Začínate sa už tešiť na jesenné dobrodružstvá s modelmi Hyundai i20 a i30 YES!? Tak sa poďte s nami pozrieť, čím všetkým vás dokážu prekvapiť.

Hyundai i20 YES!

Titul vášho osobného miláčika si nepochybne zaslúži Hyundai i20 YES!. Má všetko, čo vo vozidle potrebujete. Každé vaše dobrodružstvo spríjemnia komfortné prvky výbavy, napr. svetelný a dažďový senzor, samostmievacie vnútorné spätné zrkadlo, LED denné svetlá, predné dvojfunkčné svetlomety so statickým prisvecovaním zákrut, 16" ALU hliníkové disky kolies a ešte omnoho viac. Správny osobný miláčik vás musí vždy pozitívne prekvapiť. Nie je to inak ani v tomto prípade. Hyundai i20 YES! môžete mať teraz s bonusom až 2 200 € už od 10 990 € alebo s ľahkou splátkou už od 82 € mesačne.

Hyundai i30 YES!

Ak ste už v živote niečo zažili, potrebujete k sebe skúseného partnera. Hyundai i30 YES! je ideálnou voľbou vďaka mnohým prvkom unikátnej výbavy, akými sú: elektricky sklopné vonkajšie zrkadlá, automatická duálna klimatizácia, zadná parkovacia kamera s obrazom vo vnútornom spätnom zrkadle a automatické odhmlievanie predného skla. Bojíte sa, že taký skúsený partner môže byť pre vás nedostupný? Práve naopak. Môžete ho mať s bonusom 2 900 € už od 13 990 €. Navštívte nás na www.hyundai.sk. Želáme vám jeseň plnú zážitkov.

Hyundai i30
Hyundai i30
+3Hyundai i30
chyba