Hyundai ponúka s edíciou GO! výbavu hodnú futbalových majstrov Európy

Ešte ani nezaznel úvodný hvizd píšťalky, a prví výhercovia futbalových majstrovstiev Európy sú známi. Hyundai pre svojich fanúšikov pripravil majstrovské modely i10 GO!, i20 GO! a i30 GO! v limitovanej futbalovej edícii.

06.06.2016 08:00
uefa euro inzercia

Len naozajstní futbaloví nadšenci dokážu oceniť unikátne prvky výbavy GO! Trúfate si zaradiť sa medzi nich? Tak sa poďte s nami pozrieť na najlepšiu auto-moto ponuku na nastávajúcich majstrovstvách.

Útočník, čo strieľa góly

Začnime relatívne menším, ale o to vrtkejším útočníkom, ktorý vie dávať parádne góly. Áno, hovoríme o i10 GO!, ktorého výbava je odvodená od kategórie CLASSIC s klimatizáciou. K tomu navyše dostanete špeciálny čierny interiér, kožený volant, Bluetooth, ovládanie rádia na volante a reproduktory v zadných dverách. Máli sa vám? Tak pridajme LED denné svetlá, zatmené sklá zadných okien a množstvo ďalších doplnkov. Ako správny futbalový fanúšik získate aj bonus vo výške až 1 800 €.

Inteligentný stredopoliar

Góly sú parádne, ale pravý pôžitok z hry máte vtedy, keď za vaše mužstvo hrá inteligentný stredopoliar, ktorý vie rozohrávať. Dámy a páni, na ihrisko prichádza i20 GO!. Jeho výbava je odvodená od kategórie COMFORT. Má všetko, čo útočník, a navyše aj svetelný a dažďový senzor, samostmievajúce vnútorné spätné zrkadlo, LED denné svetlá, predné dvojfunkčné svetlomety so statickým prisvecovaním zákrut, 16" ALU hliníkové disky kolies a ešte omnoho viac. Tušíte správne, aj u stredopoliara získate bonus, a to až vo výške 1 600 €.

Kapitán majstrov

Každé futbalové mužstvo vedie kapitán a v edícii GO! je to i30 GO!. Kapitán musí byť zo všetkých najlepší a tak je to aj v tomto prípade. Má všetko, čo jeho spoluhráči, a navyše veľa ďalších bonusov: elektricky sklápateľné vonkajšie zrkadlá, automatickú duálnu klimatizáciu, zadnú parkovaciu kameru s obrazom vo vnútornom spätnom zrkadle, automatické odhmlievanie predného skla a vôbec všetko, čo má mať dobrý kapitán. A pritom všetkom dostanete aj bonus až 2 900 €. Tím Hyundai GO! sa teda predstavil a futbalové majstrovstvá Európy sa môžu začať v plnej paráde.

chyba