Malé veľké auto Hyundai i20

Fešák do mesta, ktorý zapadne do každej uličky? Alebo aktívny športovec, s ktorým si užijete veľa dobrodružstiev na rôznych výletoch?

31.03.2016 08:00
Hyundai-i20Active-PR-A-v1 inzercia

Záleží len na vás, podľa toho, čo sa vám viac hodí k vášmu životnému štýlu. Vybrať si môžete spomedzi modelov Hyundai i20 a i20 Active.

Fešák do mesta

V meste neprehliadnete energický vzhľad i20. Model je pastvou pre oči spredu, ale aj zozadu. Patrí nielen k najkrajším, čo dokazujú aj ocenenia iF Design Award a Red Dot Design Award, ale vďaka zväčšeným rozmerom a ergonomickému usporiadaniu kabíny aj k najširším automobilom vo svojej triede. V Hyundai i20 sa môžete cítiť, ako keby ste sedeli v aute vyššej kategórie, a adekvátne veľký má aj kufor. Vodiči si prídu na svoje vďaka automaticky sklopným vonkajším spätným zrkadlám, k dispozícii sú aj predné a zadné parkovacie senzory. Súčasťou štandardného vybavenia sú vstupy USB a AUX na pripojenie smartfónu alebo prehrávača MP3 k audiosystému. Ak ste sa pre dobrodružstvo s novým Hyundai ešte nerozhodli, inšpirujte sa skúsenosťami motoristov z celej Európy. Model i20 získal okrem iných aj ocenenie Zlatý volant 2015, čo je jedna z najprestížnejších európskych motoristických súťaží. Hyundai i20 môžete mať teraz od 9 640 € alebo s ľahkou splátkou už od 82 € mesačne.

Aktívny športovec

Pre tých, čo majú radšej odolný crossover na mestské dobrodružstvo, je tu i20 Active. Od svojho mestského brata sa líši napríklad plastovou ochranou podvozka, a to tak na nárazníkoch, blatníkoch, ako aj na podbehoch kolies. Zmien je však podstatne viac. Má agresívnejší vzhľad, ktorý umocňujú nové zväčšené hmlové svetlá, a s prehľadom zvládne aj ľahší terén na vašom výlete. Chuťovkou pre znalcov je motor 1.0 T-GDi z konštrukčného radu Kappa. Vyznačuje sa zvýšeným výkonom a priaznivou spotrebou paliva, pričom poskytuje vysokú mieru pôžitku z jazdy. Tohto aktívneho športovca môžete mať už a od 11 590 € alebo s ľahkou splátkou už od 99 € mesačne.

+6
chyba