Natankovať kvalitné palivo a ušetriť – aj to je možné

Kvalita palív je na čerpacích staniciach Slovnaft základom, zákazníci však majú šancu získať aj viac. Stačí sa registrovať vo vernostnom programe BONUS klub a zbierať body za každý nákup. Nazbierané body je následne možné vymeniť za niektorú z odmien z rozsiahleho katalógu ako aj pri rôznych akciách kde je tiež možnosť ich využiť ako zľavu pri nákupe paliva alebo rôznych doplnkov. Motoristi tak môžu ušetriť nemalé čiastky.

18.03.2016 10:26
sita slovnaft inzercia

Začať zbierať BONUS body je pritom jednoduché – na ktorejkoľvek čerpacej stanici Slovnaft požiadate o kartu, na ktorú sa ihneď začnú pripisovať body a následne sa zaregistrujete. Na získanie prvej odmeny nie sú potrebné opakované návštevy čerpacej stanice. Už za natankovanie jednej plnej nádrže si môžete ako „malý bonus“ v hodnote 45 bodov so sebou odniesť lahodné espresso, croissant alebo plechovku piva.

Svoje body môžu členovia BONUS klubu vymeniť aj za odmeny z katalógu, ktorý ponúka na výber z viac ako 170 položiek od malého občerstvenia až po domáce spotrebiče. Napríklad, zákazník, ktorý mesačne natankuje 185 litrov paliva EVO Diesel a ročne tak nazbiera 6660 bodov ich môže následne použiť aj na kúpu kvalitných záhradných produktov z katalógu a ušetriť viac ako 60 eur. Katalóg je navyše prístupný aj online na www.bonusklub.sk. Objednávky je preto možné realizovať aj z pohodlia domova a tovar si prevziať na vybranej čerpacej stanici.

Nazbierané body je pri súčasnej akcii tiež možné vymeniť aj za zľavu na palivo: v prípade benzínu a nafty TEMPO Plus predstavuje za každých 6 bodov zľava 5 centov na liter a v prípade prémiových palív EVO je za každých 12 bodov zľava 10 centov na každý natankovaný liter. O tom, že v BONUS klube je možné získať vždy viac sa už presvedčilo viac ako 550 000 jeho členov. Zistite aj vy viac o jeho výhodách na čerpacích staniciach Slovnaft alebo na www.bonusklub.sk.

chyba