Zažite zmenu s megahviezdou Hyundai Tucson

Nový Hyundai Tucson má neodolateľný šarm, výkon hodný šampióna a výbavu na najvyššej úrovni.

14.03.2016 08:00
Hyundai Tucson inzercia
Hyundai Tucson

Komfortná výbava a nadčasový dizajn

Expresívna charakterová línia v profile písmena „Z“ nad výrezmi zadných blatníkov zvýrazňuje energický postoj vozidla na ceste. Zadná časť karosérie má čistý dizajn s líniami, ktoré zvýraznia úzke zadné svetlá a dodajú modelu imidž megahviezdy. Nadčasový dizajn je neprehliadnuteľný, dobrý motorista však pri takomto type auta požaduje aj adekvátny komfort. Zážitok z modelu Hyundai Tucson šoférovi spríjemňujú inteligentné, elektricky ovládané dvere batožinového priestoru, odomykanie a štartovanie bez kľúča, elektronická parkovacia brzda alebo parkovací systém umožňujúci zaparkovať paralelne aj kolmo.

Hyundai Tucson
Hyundai Tucson Hyundai Tucson

Vo vozidle tiež nájdete navigačný systém novej generácie s 8-palcovým displejom, ktorý je viac ako trojnásobne rýchlejší než predchádzajúce systémy v iných modeloch. Súčasťou kompletu je bezplatné poskytovanie služieb TomTom LIVE sedem rokov. K dispozícii je aj nový audio systém s CD prehrávačom, vstupy USB a AUX na pripojenie mobilných prehrávačov. Navyše má batožinový priestor s veľkým základným objemom 513 litrov, čo je určite viac ako postačujúce aj na najväčšie nákupy.

Hyundai Tucson
Hyundai Tucson Hyundai Tucson

Nadštandardný výkon už od 162 € mesačne

Nový Tucson bude mať aj jednu z najširších ponúk motorov vo svojej triede. Motoristických fajnšmekrov určite poteší nový motor 1,7CRDi s vyšším výkonom a so 7-stupňovou dvojspojkovou automatickou prevodovkou DCT. Keďže koncern si je aj pri modeli Tucson istý svojou kvalitou, k dispozícii máte záruku 5 rokov bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov. Hyundai chce novým modelom nadviazať na tradíciu lídra v segmente SUV a tomu prispôsobil aj cenu. Tucson môžete mať už od 18 990 € a pri využití ľahkých splátok dokonca už od 162 € mesačne. K tomu si pripočítajte poistenie za polovicu a zimné pneumatiky za extra výhodnú cenu a naozaj nemáte prečo ďalej váhať.

Hyundai Tucson
Hyundai Tucson Hyundai Tucson

Ak však ešte stále nie ste stopercentne rozhodnutí, príďte vyskúšať zmenu v podobe modelu Hyundai Tucson k nám na testovaciu jazdu. Tešíme sa na vás.

Hyundai Tucson
Hyundai Tucson Hyundai Tucson
chyba