Vybrať si vhodný účes? V 21. storočí je to už maličkosť!

Zmena účesu je udalosť, ktorá nás môže zmeniť na nepoznanie. Ten správny zvýrazní všetky naše prednosti, ten nesprávny naopak odhalí naše slabosti. Dobre zvolený strih a farebný odtieň je zdrojom nášho sebavedomia, sebaúcty, každodenného pocitu spokojnosti. S tým správnym účesom vyzeráme mladšie, zaujímavejšie, zvodnejšie, tajuplnejšie, romantickejšie, originálnejšie… A tak neváhame donekonečna hľadať toho pravého kaderníka a vizážistu, tú pravú farbu a dĺžku. Ako však docieliť, aby návšteva kaderníka nebola vabankom, aby sme nikdy neopúšťali salón so zvesenou hlavou a predsavzatím, že už nikdy túto chybu nezopakujeme?

27.03.2017 08:00
zdroj: www.happyhair.sk
www.happyhair.sk zdroj: www.happyhair.sk

Našťastie žijeme v 21. storočí a po ruke máme nespočetné množstvo aplikácií, ktoré nám uľahčujú a spríjemňujú život :). Počítajú nám zjedené kalórie, pripomínajú neustále zanedbávaný pitný režim, vylepšujú naše fotky, prepočítavajú dni nášho cyklu, počítajú kroky a ešte aj poradia pri výbere strihu a farebného odtieňa.

Virtuálne zrkadlá sú počítačové programy, ktoré ponúkajú priestor na skúšanie si účesov, líčenia, rôznych doplnkov “nanečisto” a “bezbolestne” v pohodlí domova. V posledných rokoch rastie ich kvalita a s ňou aj ich obľúbenosť. Fungujú jednoducho, intuitívne, do obľúbeného zariadenia stačí nahrať selfie (najlepšie také, kde sme nenalíčené a s vlasmi vyčesanými dohora) a zábava môže začať. Ku kaderníkovi potom už môžeme prísť s vopred vybranými strihmi, ktoré s ním už len skonzultujeme a vyberieme ten najvhodnejší, ktorý zodpovedá kvalite a charakteru našich vlasov.

Vedeli ste, že virtuálneho vizážistu máme už niekoľko rokov aj na Slovensku a používa ho viac ako 200 tisíc Slovákov a Sloveniek?
Volá sa www.happyhair.sk a ponúka skutočne úctyhodný počet účesov, ale aj iných produktov. Vyberať možno okrem iného z viac ako 4000 účesov svetových celebrít, nie je teda žiadnym problémom vyskúšať, ako by sme vyzerali s najnovším účesom Emmy Stone, Kristen Stewart alebo Jennifer Lawrence.

Aby bola premena dokonalá, je možné sa virtuálne aj nalíčiť, zmeniť si farbu očí farebnými šošovkami a celý look oživiť módnymi doplnkami. To všetko úplne bezplatne! Hotovú premenu môžeme na záver uložiť, vytlačiť, zdieľať cez sociálne siete alebo poslať mailom kamarátke.

Ak teda váhate s akým strihom vyrukovať počas tejto jari, skúste túto cestu. Mnohé z nás zmenili farbu vlasov alebo sa odvážili ísť do radikálnej zmeny iba vďaka Virtuálnemu zrkadlu. Výsledok možno prekvapí aj vás!

Aby ste videli čo HappyHair dokáže, pozrite si virtuálne premeny našej redaktorky v galérii.

premena 1
premena 2
+6premena 3
www.happyhair.sk
chyba