Už vás nebaví byť „single“ na Valentína? Tu je 5 rád, ako prilákať partnera

Cítite, že už je ten správny čas, vymeniť single život za náruč milujúceho partnera? Rozmýšľate nad tým, ako sa tam dostať? Prečítajte si naše rady.

14.02.2017 08:00
Zerex.sk
zdroj: https://www.pexels.com/photo/adult-balloons-blur-caring-318378/

1. Zvezte sa na virtuálnej vlne – vyskúšajte online zoznamku.

Rozhodli ste sa vystúpiť zo zóny komfortu a dať šancu internetovej zoznamke? Pridajte si do profilu kvalitnú fotografiu, na ktorej vám je vidno do očí a prezraďte o sebe to, čo považujete za dôležité.

Nezabúdajte, že virtuálny priestor je len miestom prvého kontaktu – nie každý, s kým si porozumiete online, sa po osobnom stretnutí stane vašou spriaznenou dušou… Cez internet sa však našli mnohé šťastné páry, ktoré by sa inak možno nestretli – ľudia, ktorých delila vzdialenosť, rozdielne prostredie i životný štýl.

2. Vybočte zo zabehaných koľají.

Pri hľadaní nového partnera majte oči, myseľ aj srdce otvorené. Možno, že nebude vyzerať tak, ako chcete a nebude „váš typ“ – môže mať úplne iné názory a pohľad na svet. Napriek tomu to môže byť práve taký partner, ktorého potrebujete. Zmena občerstvuje a pomôže vám rásť.

3. Oslovte ho ako prvá – kdekoľvek práve ste!

Vášho budúceho partnera môžete stretnúť kdekoľvek: vo fitku, v kostole, na koncerte, v parku, v divadle, v kníhkupectve, v galérii, v autobuse, v čakárni u zubára.

Zaujal vás atraktívny muž? Najjednoduchším spôsobom, ako začať konverzáciu, je požiadať ho o láskavosť – ak ste napríklad v antikvariáte, poproste ho, aby vám podal knihu z poličky, na ktorú nedočiahnete. Bude sa cítiť ako džentlmen.

Páni, to isté platí aj pre vás – oslovte ženu, ktorá sa vám páči. Mnohé krásne ženy sú single, lebo si na ne trúfne len máloktorý chlap. Naberte odvahu!

4. Zapojte neviditeľné zbrane, ktoré prehovoria k jeho podvedomiu.

O tom, či to medzi vami a vaším potenciálnym partnerom bude iskriť, nerozhodujú len racionálne faktory. Váš mozog dokáže vyhodnotiť atraktivitu muža na základe toho, ako mu „voňajú“ jeho feromóny. Jemnú vôňu týchto jedinečných prchavých látok, obsiahnutých v pote každého človeka, nezachytíte vedome. Partner s kompatibilnou vôňou vás však bude neodolateľne priťahovať. A naopak.

Účinok svojich prirodzených feromónov môžete posilniť tým, že použijete parfém s vôňou, ktorá pôsobí ako prírodné afrodiziakum – napríklad nové dámske parfémy Zerex Sensual, s jemnou vôňou zvodnej ruže, symbolizujúcej lásku alebo Zerex Desire, ktorý má sladkú, mierne korenistú arómu zmyselnej škorice. Pánom odporúčame decentné, korenisté vône, niečo ako Zerex Gentleman, ktorý obsahuje drevité tóny, škoricu a svieži závan citrusových plodov.

5. Dámy, prvé miesto patrí vám.

Majte sa rada a správajte sa k sebe úctivo. Žena, ktorá je spokojná sama so sebou, neodsudzuje sa a s láskou sa o seba stará, bude vyžarovať pohodu a krásu, ktorá pritiahne toho pravého.

Venujte dostatok času vášmu zovňajšku (noste oblečenie, ktoré vám pristane, starajte sa o svoju pleť a vlasy) a doprajte si každý deň niečo, čo vás poteší – bez výčitiek svedomia! Prijímajte komplimenty s vďakou, veď si ich zaslúžite.

Prajeme vám šťastného Valentína!

chyba