Folli Follie prichádza na Slovensko. Spoznajte tieto jedinečné šperky

Prestížna značka šperkov a doplnkov Folli Follie prichádza na Slovensko vo veľkom štýle – rovno s celou novou kolekciou. Objavte čaro štvorlístkov a podľahnite pozitívnej oranžovej farbe. Šperky prinášajú nádej aj pánom, ktorí ešte stále nekúpili svojim polovičkám vianočný darček.

15.12.2016 08:00
Moloko Folli Follie 2 inzercia
Moloko Folli Follie 3 inzercia
Pre krajší deň

Šperky z novej kolekcie Folli Follie na prvý pohľad zaujmú pozitívnymi a pestrými (no nie gýčovými) farbami a ladným tvarmi. Vďaka štvorlístkom Heart4Heart zložených zo štyroch sŕdc a bohatým okvetným lístkom Santorini Flower výrazne vystupujú z radu iných šperkov. Aj ženy, ktoré značku Folli Follie dôverne poznajú, si prídu na svoje a môžu do svojej kolekcie pridať čerstvý kúsok v tradičnom štýle.

Moloko Folli Follie inzercia
Optimizmus všade so sebou

Objavte vďaka novej kolekcii šperkov svoje pozitívnejšie „Ja“. Preskúmajte vašu jasnejšiu stránku. Už takmer 35 rokov šperky Folli Follie prinášajú radosť ženám po celom svete. Štvorlístok je už stáročia symbolom šťastia. Jeho prítomnosť na prsteni alebo hodinkách tak určite má svoj význam.

Prvýkrát na Slovensku

Šperky Folli Follie majú na Slovensku premiéru. Špecializované obchody Folli Follie nájdete na slávnych nákupných uliciach v New Yorku alebo v Londýne. Na Slovensku máte možnosť nakúpiť iba v luxusnej sieti predajní MOLOKO v Auparku, Avione a Eurovei alebo online – v e-shope MOLOKO.

chyba