V Eurovei prebehlo dlhoočakávané predstavenie novej kolekcie značky Folli Follie

Šperky značky Folli Follie sú obľúbené medzi ženami z celého sveta. S príchodom novej kolekcie prebehlo v bratislavskej Eurovei slávnostné predstavenie nových modelov. Aké šperky najviac zaujali návštevníkov?

14.12.2016 08:00
Moloko Folli-Follie inzercia

V sobotu ste mali možnosť zúčastniť sa veľkolepého uvedenia novej kolekcie šperkov značky Folli Follie na slovenský trh. Pri tejto príležitosť sa v predajni MOLOKO v Eurovei konal event, na ktorom si zákazníci mohli obzrieť nové kúsky a dozvedieť sa o nich všetko potrebné. Nové modely náramkov, náhrdelníkov, ale i hodiniek očarili všetkých návštevníkov. Pozrite sa, ako to tam vyzeralo!

Exkluzívne iba v MOLOKO

Značku Folli Follie by ste len márne hľadali v bežných predajniach šperkov. Folli Follie má vlastné špecializované monobrandové predajne. Sieti predajní MOLOKO sa však podarilo pritiahnuť túto značku aj na Slovenko. Exkluzívnu novú kolekciu nájdete vo všetkých troch predajniach (V Auparku, Avione a Eurovei). Šperky si môžete objednať aj online – prostredníctvom e-shopu MOLOKO.

+3

Darček ako prekvapenie!

Každý zákazník navyše získa pri nákupe produktov od Folli Follie darček (šperkovnicu alebo jeden z diárov), pričom táto ponuka prebieha súbežne aj v Auparku a Avione. Ak ste neboli na evente, nezúfajte, možnosť získania darčekov stále platí a budeme ich rozdávať až do vypredania zásob.

chyba