Kúzelné Dni Vianoc v Inchebe

Vianoce sa nezadržateľne blížia a ak si neviete rady s vianočnými darčekmi, skúste Dni Vianoc v bratislavskej Inchebe. Od 1. až do 21. decembra tu na vás čakajú tisícky tipov na vianočné darčeky.

01.12.2016 08:00
zdroj: Incheba
Incheba zdroj: Incheba

Stovky predajcov počas troch týždňov ponúknu návštevníkom nielen nádherné vianočné stromčeky a dekorácie, ale aj hračky, knihy, kozmetiku, šperky a bižutériu, oblečenie, elektroniku, doplnky do interiéru a mnoho ďalšieho – jednoducho všetko, čo zaručene poteší vašich blízkych! Na Dňoch Vianoc nakúpite výhodne a originálne a popritom sa skvelo zabavíte.

zdroj: Incheba
Incheba zdroj: Incheba

Hneď prvý decembrový víkend, 3. – 4. decembra si na Dňoch Vianoc môžete zahrať niektorú z viac ako 1 500 spoločenských hier z celého sveta. Nemajte obavy, s výberom hry a s pravidlami vám pomôže skúsený personál. Festival spoločenských hier HRAtislava je skvelá príležitosť, ako si v predvianočnom období plnom stresu oddýchnuť, zabaviť sa a stráviť príjemný čas so svojimi blízkymi.

zdroj: Incheba
Incheba zdroj: Incheba

Ďalšie dva víkendy, to znamená 10. – 11. decembra a 17. – 18. decembra, sa môžete tešiť na originálne ručne vyrábané drobnosti od slovenských autorov a dizajnérov zo Sashe.sk. Vianočné handmade víkendy so Sashe.sk prinášajú originálne šperky, ručne robené mydlá, kabelky, oblečenie, dekorácie, háčkované a pletené výrobky, darčeky pre deti, jedinečné doplnky do domácnosti a, samozrejme, prekrásne vianočné ozdoby. Navyše, počas oboch víkendov budú pripravené workshopy a ukážky handmade tvorby pre malých aj veľkých. Okrem toho si budete môcť vyrobiť šperky, visačky na darčeky či jedinečné ozdoby na stromček. Aby si naučené techniky mohli vyskúšať aj doma, na Dňoch Vianoc si budete môcť kúpiť všetok potrebný materiál. Viac informácií o Dňoch Vianoc získate na www.incheba.sk.

chyba