Hit tejto zimy: prírodný kávový peeling MARK scrub

Pošas jesenných a zimných mesiacov by sme mali venovať zvýšenú starostlivosť o našu pokožku. Neustále výkyvy teplôt našej koži rozhodne neprospievajú, preto je dôležité ju nadmerne chrániť a poriadne sa o ňu starať.

16.11.2016 14:26
Zdroj: Instagram @scrub_mark
MARK_prosoft inzercia Zdroj: Instagram @scrub_mark

Všetci milujeme kávu a MARK scrub povýšil lásku ku káve na úplne iný level a my zarytí milovníci kofeínu, tlieskame. Na slovenský trh dorazil konečne prírodný pleťový peeling, iba z kvalitných prírodných ingrediencií. Jeho hlavnou zložkou je káva, ktorá je pre mnohé z nás životabudičom, bez ktorého si neviem predstaviť náš deň. Podobné účinky má aj na náš zovňajšok. Scruby MARK si ihneď zamilujete. Už len pre ich neodolateľnú vôňu po káve, citrusoch, kokose, čokoláde a peperminte. Pokožka je po aplikácií svieža a rozjasnená. Káva, ktorá pochádza z najkvalitnejších zrniek robusty, aktívne bojuje s rôznymi nedostatkami a nedokonalosťami našej pleti. Zlepšuje cirkuláciu krvi, zbavuje pleť toxínov, pomáha vyhladzovať pokožku a redukovať prejavy pomarančovej kože. Káva je okrem toho i skvelým zdrojom antioxidantov, čím sa jej prisudzujú omladzujúce účinky. Účinnosť tohoto kávového zázraku podporujú ďalšie prírodné ingrediencie, ktoré sa v peelingu nachádzajú.

Mandľový olej – vďaka vysokému obsahu vitamínu A, E a D pokožku vyživuje a hydratuje a zanecháva ju jemnú a hodvábnu.
Kokosový olej – panenský kokosový olej pôsobí proti zápalom, plesniam, baktériám a preto je veľmi účinný proti rôznym infekciám kože.
Hnedý cukor a morská soľ – zbavujú pokožku odumretej kože a nečistôt, čistia póry a stimulujú prekrvovanie. Morská soľ ničí baktérie, ktoré sú zodpovedné za akné a taktiež efektívne bojuje s vredmi a hnisavými vyrážkami.
Vitamín E – tento 100% prírodný vitamín E je silný antioxidant, ktorý pomáha chrániť pokožku pred nepriaznivými vplyvmi prostredia a zlepšuje štruktúru kože.

Zdroj: Instagram_scrub@mark
mark prosoft inzercia Zdroj: Instagram_scrub@mark

Kávový peeling MARK Scrub je tak neuveriteľne voňavý, že pri prvom spoločnom stretnutí ho budete mať chuť zjesť. Peeling nanášajte na vlhkú pokožku, najlepšie v teplej sprche, ktorá otvorí póry a umožní tak lepšie vstrebávanie výživných látok. V kritických partiách, ako sú stehná, aplikujte kávového Marka jemnými krúživými pohybmi. Potom mu doprajte 5 minút na Vašu pokožku a užívajte si ho a prekrásnu vôňu všetkými Vašimi zmyslami. Následne scrub zmyte. A…vitajte vo svete kozmetických kávových závislostí. Viac informácií nájdete na www.shop9.eu.

chyba