Slovenským učiteľom sa málokto poďakuje. Už čoskoro sa to ale zmení!

Odovzdávať budúcim generáciám vedomosti a vychovávať ich – to je práca našich učiteľov. Poviete si, ľahké? Tak si to poďte teraz hneď vyskúšať!

26.08.2015 08:00

Práca s deťmi, to nie je„med lízať“. Na to, aby roztopašných malých školákov učitelia udržali v strehu, potrebujú pevné nervy a veľa trpezlivosti. Aj napriek ich úsiliu a snahe si ale prácu slovenských učiteľov váži len málokto.

Vyskúšajte si byť v koži učiteľa!

S blížiacim sa začiatkom školského roka vznikla na Slovensku kampaň, ktorá sa usiluje zmeniť zásadnú vec. Náš pohľad na učiteľov…

Cieľom kampane, ktorú pripravilo Tesco, je, aby si každý z nás vážil učiteľov a uvedomoval si dôležitosť ich práce. A ako to chce docieliť? No predsa tak, že si na stránke www.tesco.sk/vdakaucitelom môžete toto povolanie zaujímavou formou vyskúšať.

tesco inzercia skola

Potrápte si mozgové závity

Žezlo prevezmete od skúsenej učiteľky, ktorú si zahrala skvelá Zuzana Tlučková. A očakávať vás budú roztopašní žiaci zo 6. B, s ktorými si napíšete aj písomku.

Najťažšia časť však príde až nakoniec. Písomky budete musieť opraviť a oznámkovať! Podľa schopností získate prezývku, lebo tá predsa nesmie žiadnemu učiteľovi chýbať. Ako si so žiakmi poradíte, to je už na vás. Ale nebojte sa, nebude to zadarmo. Po opravení písomky sa zapájate do žrebovania o celú školskú výbavu, ktorú si sami vyskladáte.

Venujte učiteľom chvíľku pozornosti a poďakujte im. Zaslúžia si to!

chyba